Chapi Chapo og den lille regnmusik



Den information, vi har kunnet samle om Chapi Chapo og den lille regnmusik, er blevet omhyggeligt gennemgået og struktureret for at gøre den så nyttig som muligt. Du er sandsynligvis kommet her for at finde ud af mere om Chapi Chapo og den lille regnmusik. På internettet er det let at fare vild i et virvar af sider, der taler om Chapi Chapo og den lille regnmusik, men som ikke giver dig det, du gerne vil vide om Chapi Chapo og den lille regnmusik. Vi håber, at du vil fortælle os i kommentarerne, om du kan lide det, du har læst om Chapi Chapo og den lille regnmusik nedenfor. Hvis de oplysninger om Chapi Chapo og den lille regnmusik, som vi giver dig, ikke er hvad du søgte, så lad os det vide, så vi kan forbedre denne hjemmeside dagligt.

.

Chapi Chapo og den lille regnmusik
Beskrivelse af billedet Septiemeciel_ (6) .jpg.
Generelle oplysninger
Fødsel
Brest , Frankrig
Musikalsk genre Legetøjsmusik, akustisk musik , eksperimentel musik
Instrumenter legetøj , fløjte , guitar ...
Officielt websted http://www.chapimusic.com

Chapi Chapo og den lille regnmusik er et musikalsk projekt forestillet i 2003 af Patrice Elegoet. På scenen bliver det en gruppe.

Historisk

Projektet er fokuseret på den eksklusive brug af gamle musikalske legetøj og dermed deltager i mikrokosmos af "legetøjsmusik". Musikeren faktisk samler alle typer af legetøj , mere end 400, som kan anvendes til sammensætning af hans barnlige og melankolske musik: klokker, Michelsonne klaverer , musik møller, flexatone , melodica , fløjter, opkald, musikalsk sav , kraveben-harpe ( opfindelse af Maurice Martenot ) ... Chapi Chapo og den lille regnmusik gjorde sig bemærket med albummet Ar mizioù du (“De sorte måneder” på bretonsk ), udgivet på den spanske label “Error! Lo-Fi Recordings ”i 2007.

I 2008 deltog han i optagelsen af Green Disc , et nyt opus af Brest-sanger Arnaud Le Gouëfflec , en plade, hvor Eugene Chadbourne , Noël Akchoté og Moregeometrico også deltog. En koncert følger med Arnaud Le Gouëfflec & det forhistoriske orkester i La Carène (Brest) , i.

I , udgav albummet Chuchumuchu , et album med mange kunstnere, herunder Ros Murray fra gruppen Electrelane , Christophe Petchanatz fra Klimperei og GW Sok fra den hollandske gruppe The Ex . Le Breton tager Batumambe- temaet op på dette opus , populært af de musikalske kreditter i det belgiske show Strip-Tease .

I , et album dedikeret til Pascal Comelade udgives på Musea- etiketten . Denne samling med titlen Assemblage of Comeladian pieces of the most beautiful effect indeholder titlen Buzhug , komponeret af Chapi Chapo og den lille regnmusik .

I , Chapi Chapo og den lille regnmusik tilpasser sin musik til scenen ved at omgive sig med fire musikere (Tangi Simon, Sébastien Desloges, Christophe Campion og Pascal Moreau). Han optræder for første gang på Glazart i Paris som en del af den anden udgave af Music for Toys- festivalen .

I , inviteres de fem musikere af Rennes Travelling Festival og Forum des images til at skabe en cine-koncert, The Little Toy Factory , på fire polske animationsfilm: The Surprise af Teresa Badzian, The Little Mongrel af Lidia Hornicka, Maluch the lille bil og dumpling af Lucjan Dembinski.

I , turnerede gruppen omkring ti datoer i det sydlige Frankrig (Clermont-Ferrand, Roanne, Lyon, Nice ...) samt i Italien (Trento, Senigallia, Santarcangelo Di Romagna, Roma ...). Han er ledsaget af den normanniske musiker Gregaldur. I november grundlagde Patrice Elegoet sammen med sanger Arnaud le Gouëfflec , musiker John Trap og illustrator Laurent Richard børnenes musikalske projekt Chansons fallen de la lune . Denne gang er det en tegnekoncert (sange illustreret live på storskærmen). En pladebog blev udgivet i begyndelsen af ​​2012.

I begyndelsen af ​​2011 sluttede musiker Bertrand Pennetier sig til dem og deltog i oprettelsen af PoPoPolska! en ny cine-koncert om fire polske animationsfilm produceret af Armada Productions, den rejsende festival (Rennes) og La Rochelle International Film Festival i.

Et nyt album, Robotank-z (Les Disques Normal / Novel Cell Poem / Differ-Ant), blev udgivet den. Mere pop end den tidligere opus, den indeholder endnu en gang mange samarbejder med blandt andre Jason Lytle (sanger af Grandaddy ), Carbonic, Boy, Kelly de Martino, Andrea Perdue, GW Sok ( The Ex , Cannibals & Vahines), Bertrand Pennetier , Sébastien Desloges ... Det følger en rundvisning i albummet under navnet "Chapi Chapo Orchestra".

I efteråret 2013 blev et nyt show for unge publikum født: "Toutouig La La". Denne gang er det en musikalsk lur til babyer fra 0 til 2 år ledsaget af deres forældre. I slutningen af ​​2014 modtog dette show Adami Talents Music Young Audience Award .

I december 2020 udgives det nye album med titlen Collector . Denne gang giver musikeren elektronisk legetøj fra 80'erne plads. Vi finder der på vokal: Jad Fair , Laetitia Shériff , GW Sok eller endda Troy Von Balthazar .

Diskografi

Album

  • 2004  : Lille regnmusik
  • 2005  : Pouff!
  • 2007  : Ar mizioù af
  • 2009  : Chuchumuchu
  • 2013  : Robotank-z
  • 2020  : Samler

Samarbejde

  • 2007  : Kawaii - eponym
  • 2008  : Boo Hoo - Supermarked
  • 2009  : Arnaud Le Gouëfflec & det forhistoriske orkester - Den grønne skive
  • 2010  : John Trap - 1980
  • 2012  : Sange, der er faldet fra månen - Sange, der er faldet fra månen
  • 2019  : Watine - Maison Géométries - remix af sporet Hearth Walking

Kompileringer

  • 2007  : Vinter, sommer, forår og efterår
  • 2007  : Dyr synger under regnen
  • 2007  : Et bånd i en kasse nr. 2
  • 2007  : Polyfonalt
  • 2008  : Dette er ikke kun et juletidsalbum
  • 2008  : Musik til legetøj # 1
  • 2009  : RockPost # 04
  • 2009  : At opdage absolut nr. 17
  • 2009  : Samling af Comeladian-stykker med den smukkeste effekt
  • 2009  : Under fødderne den terremixede
  • 2013  : We Are Indie # 14
  • 2013  : At opdage absolut # 28
  • 2014  : Musik til planteskoler
  • 2015  : Toy Music II

"Ungt publikum" viser

  • Hældning  : koncert i et rum / produceret af L'Armada Productions / september 2021
  • Pirate Patate  : koncert designet / produceret af Le Studio Fantôme (Brest) / maj 2021
  • Dragon sange  : koncert tegnet / produceret af Le Studio Fantôme (Brest) / november 2018
  • Chansons Robot  : koncert designet / produceret af Le Studio Fantôme (Brest) /
  • Toutouig La La  : musikalsk lur til babyer og deres forældre / produceret af L'Armada Productions /
  • PoPoPolska!  : oprettelse af et soundtrack, spillet live på fire polske animationsfilm / Produceret af den rejsende festival (Rennes) og La Rochelle International Film Festival /
  • Sange faldet fra månen  : koncert tegnet / produceret af Church of Petite Folie (Brest) /
  • La Petite Fabrique de Toys  : oprettelse af et soundtrack, spillet live på fire polske animationsfilm fra 1950'erne og 1960'erne / Produceret af den rejsende festival (Rennes) og Forum des Images (Paris) /

Priser

Se også

Noter og referencer

  1. Nawenn, Chapi Chapo og den lille regnmusik: Robotank-z - Interview , Nanook Webzine , 7. april 2013
  2. Ar mizioù du , Chronicle LP, W-Fenec.org, august 2007
  3. The Green Disc , arnaudlegouefflec.com
  4. Arnaud Le Gouëfflec: Le Disque Vert - residence , lacarene.fr
  5. Koncert. "Chapi Chapo" fredag ​​aften , Le Télégramme , 9. maj 2011
  6. Samling af comeladiske stykker af den smukkeste effekt , Neosfærer
  7. Koncert Chapi Chapo og den lille regnmusik, fredag ​​den 13. maj 2011, melgven.fr
  8. Chapi Chapo , musicfortoys.com
  9. Catherine Hershey, Et les petits , dagblad for 39. La Rochelle International Film Festival, 6. juli 2011
  10. gregaldur.org
  11. Sange faldet fra månen , præsentation på det officielle websted
  12. Jérôme Gillet, Robotank-Z , krønike froggydelight.com
  13. Matthieu Choquet, Chapi Chapo Orchestra - Allonnes , Mowno Live video, 12. september 2013
  14. http://alter1fo.com/maintenant-2013-toutouig-74334 , alter1fo.com

Eksternt link

Vi håber, at de oplysninger, vi har indsamlet om Chapi Chapo og den lille regnmusik, har været nyttige for dig. Hvis det er tilfældet, så glem ikke at anbefale os til dine venner og familie, og husk, at du altid kan kontakte os, hvis du har brug for os. Hvis du på trods af vores bestræbelser mener, at det, vi har leveret om _title, ikke er helt korrekt, eller at vi bør tilføje eller rette noget, vil vi være taknemmelige, hvis du vil give os besked. At give den bedste og mest omfattende information om Chapi Chapo og den lille regnmusik og ethvert andet emne er essensen af denne hjemmeside; vi er drevet af den samme ånd, som inspirerede skaberne af Encyclopedia Project, og derfor håber vi, at det, du har fundet om Chapi Chapo og den lille regnmusik på denne hjemmeside, har hjulpet dig med at udvide din viden.

Opiniones de nuestros usuarios

Lilian Wulff

Jeg troede, at jeg allerede vidste alt om Chapi Chapo og den lille regnmusik, men i denne artikel fandt jeg ud af, at nogle af de detaljer, som jeg troede var gode, ikke var så gode. Tak for oplysningerne., Det er altid godt at lære noget

Bruno Buhl

Korrekt. Den indeholder de nødvendige oplysninger om Chapi Chapo og den lille regnmusik., Korrekt

Henning Andersson

Tak for dette indlæg om Chapi Chapo og den lille regnmusik

Lea Bendtsen

Dette indlæg om Chapi Chapo og den lille regnmusik har givet mig et væddemål, hvad mindre end en god score., Korrekt