Collie buddz



Den information, vi har kunnet samle om Collie buddz, er blevet omhyggeligt gennemgået og struktureret for at gøre den så nyttig som muligt. Du er sandsynligvis kommet her for at finde ud af mere om Collie buddz. På internettet er det let at fare vild i et virvar af sider, der taler om Collie buddz, men som ikke giver dig det, du gerne vil vide om Collie buddz. Vi håber, at du vil fortælle os i kommentarerne, om du kan lide det, du har læst om Collie buddz nedenfor. Hvis de oplysninger om Collie buddz, som vi giver dig, ikke er hvad du søgte, så lad os det vide, så vi kan forbedre denne hjemmeside dagligt.

.

Collie buddz
Billedbeskrivelse Collie Buddz på Sound Academy, januar-30-2012.JPG.
Generelle oplysninger
Fødselsnavn Colin harper
Fødsel
New Orleans , USAAmerikas flag
Musikalsk genre Reggae , ragga , dancehall
aktive år siden 2006
Mærkater Harper Digital
Sony BMG
Officielt websted http://www.colliebuddz.com/

Collie Buddz er sanger / producent af reggae , ragga og dancehall , kendt blandt andet for sit hit "Come Around". Selvom han blev født i New Orleans , blev han opvokset i Bermuda , hvor han opsugede både den musikalske kultur, og i Europa forestilles han ofte som en kunstner af caribisk oprindelse.

Biografi

Collie Buddz , blev født Colin Patrick Harper , deni New Orleans, Louisiana. Efter farens død, da Colin kun var fire år gammel, tog hans mor med fjern caribisk oprindelse familien til Bermuda, hvor den unge Colin blev opdraget. Meget hurtigt opdagede han den caribiske musikalske kultur og reggae gennem sin ældre bror, Matthew "Smokey" Harper. Hurtigt lærer han at finde vej i optagestudiet, hvor han fra tolv år sætter sin stemme på bånd. Det bliver hurtigt tydeligt for dem omkring ham, at drengen har en stemme med en slående lyd. Derefter kvalificerede han sig som lydtekniker ved Full Sail Academy i Orlando, Florida og begyndte sin karriere som sanger / producent i processen.

I 2006 underskrev han med Sony BMG og indspillede i 2007 sit første album Collie Buddz . Det ensartede album blev udgivet deni USA. Singlen, "  Come Around  ", blev straks et stort hit i hitlisterne, i Europa, i England, før det blev enstemmigt i Jamaica. Samme sommer blev hendes anden Sony-single "Mamacita" udgivet og blev hurtigt et hit.

Han er forfatteren  af den brydende superstjerne Kofi Kingstons indgangstema " SOS " .

Blandt andet optrådte han med sanger Beyoncé på singlen fra " Ring The Alarm ".

I 2011 udgav han Playback EP , et 8-spor album, der kan downloades gratis på hans hjemmeside.

Han producerede også en sang med en kunstner fra det amerikanske label Inspired Media Concepts (label producerende reggae kunstnere og skifilm), Cali P.

For sit nye album, Good Life , lancerer Collie Buddz sit eget mærke, Harper Digital, og har fundet tid til at starte en radiostation ( Vibe 103 ) i sit hjem i Bermuda.

Diskografi

Blandede bånd

  • 2007 : 420 Mixtape
  • 2008 : Bermuda Mixtape
  • 2009 : On The Rock
  • 2010 : The Last Toke

Album og EP'er

  • 2007  : Collie Buddz (Epic Records)
  • 2012: EP backing track
  • 2015: Blue dreams EP
  • 2017: Good Life (Harper Digital Entertainment)
  • 2019: Hybrid (Collie Buddz Label)

Singler

  • 2006: SOS
  • 2006: Kom rundt
  • 2007: Mamacita
  • 2007: Morgendagens anden dag
  • 2007: My Everything
  • 2007: Hun ensom
  • 2007: Lad mig vide
  • 2007: Sensimillia
  • 2007: Wild Out
  • 2007: Første gang
  • 2008: Hun giver mig kærlighed
  • 2008: Ung pige
  • 2008: Vis mig hvad du ved
  • 2008: Mary Jane
  • 2008: trængsel
  • 2008: Privat show
  • 2009: Herb Tree
  • 2009: Ikke til ingen kæde
  • 2009: Eyez (officiel single)
  • 2009: Nu er hun væk
  • 2009: Flyv væk
  • 2009: Af Wid I man
  • 2009: Alvorlig
  • 2010: Telefonopkald (officiel single)
  • 2010: Blind for dig
  • 2010: Aldrig godt nok
  • 2010: Kom ned
  • 2010: Kom ned
  • 2010: Ferie
  • 2010: Start det op
  • 2010: Forsvar din egen med Krayzie Bone
  • 2010: Afspilning (officiel single)
  • 2011: Hope (feat Demarco)
  • 2011: Jeg føler mig så god
  • 2012: Ganja Pipe
  • 2012: Bliver ikke lang
  • 2012: Nuh Easy
  • 2012: Ingen tid
  • 2013: Payback er en B *** H
  • 2014: Lys det op
  • 2014: I går (feat Riff Raff & Snoop Dogg)
  • 2015: Recept
  • 2015: Gå hårdt
  • 2015: It Nice (Produceret af Jr. Blender)
  • 2017: Godt liv

Med

  • 2013: Smoke The Weed Everyday (Album: Reincarnated) With Snoop Lion

Kilde


eksterne links

Vi håber, at de oplysninger, vi har indsamlet om Collie buddz, har været nyttige for dig. Hvis det er tilfældet, så glem ikke at anbefale os til dine venner og familie, og husk, at du altid kan kontakte os, hvis du har brug for os. Hvis du på trods af vores bestræbelser mener, at det, vi har leveret om _title, ikke er helt korrekt, eller at vi bør tilføje eller rette noget, vil vi være taknemmelige, hvis du vil give os besked. At give den bedste og mest omfattende information om Collie buddz og ethvert andet emne er essensen af denne hjemmeside; vi er drevet af den samme ånd, som inspirerede skaberne af Encyclopedia Project, og derfor håber vi, at det, du har fundet om Collie buddz på denne hjemmeside, har hjulpet dig med at udvide din viden.

Opiniones de nuestros usuarios

Alice Smidt

Dette indlæg om Collie buddz har givet mig et væddemål, hvad mindre end en god score., Korrekt

Peter Thomasen

Jeg fandt artiklen om Collie buddz meget nyttig, Tak

Anja Kofod

Det er altid godt at lære noget. Tak for artiklen om Collie buddz.

Lise Kruse

Dette indlæg om Collie buddz var lige, hvad jeg ville finde., Min far udfordrede mig til at lave Collie buddz., Min far udfordrede mig til at lave en Collie buddz