Kollidere



Den information, vi har kunnet samle om Kollidere, er blevet omhyggeligt gennemgået og struktureret for at gøre den så nyttig som muligt. Du er sandsynligvis kommet her for at finde ud af mere om Kollidere. På internettet er det let at fare vild i et virvar af sider, der taler om Kollidere, men som ikke giver dig det, du gerne vil vide om Kollidere. Vi håber, at du vil fortælle os i kommentarerne, om du kan lide det, du har læst om Kollidere nedenfor. Hvis de oplysninger om Kollidere, som vi giver dig, ikke er hvad du søgte, så lad os det vide, så vi kan forbedre denne hjemmeside dagligt.

.

Collide er et industrielt rockband dannet i 1990'erne i Los Angeles , Californien . Gruppen er stadig aktiv.

Biografi

Navnet på gruppen kommer fra kollisionen mellem fortryllende stemme sangeren Karin og den industrielle musik af Statik . Beneath the Skin , deres første album, blev udgivet i 1997, efterfulgt af remixalbummet Distort i 1998. Ikke tilfreds med musikbranchen oprettede gruppen deres eget label ( Noiseplus Music ) og udgav deres andet album Chasing the Ghost i The Year 2000; albummet Some Kind of Strange blev udgivet tre år senere. Gruppen udgav derefter i 2004 endnu et remix-album, Vortex , som indeholdt remixer fra kunstnere som Charlie Clouser (som stadig var en del af Nine Inch Nails på det tidspunkt). Det er i løbet af dette år, der finder sted deres første ture, hvor gruppen bliver ledsaget af Scott Landes og Rogerio Silva på guitar, Chaz Pease på trommer og Kai KurosawaWarr guitar og bas.

Collide udgav Like The Hunted DVD i 2005, og deres næste album er i færd.

Medlemmer

  • kaRIN, vokal og sangtekster
  • Statik, musik, produktion, mix og engineering

Diskografi

  • Under huden (1996)
  • Forvride (1998)
  • Chasing the Ghost (2000)
  • Some Kind of Strange (2003)
  • Vortex (2004)
  • Live At The El Rey (2005)
  • Forvræng (2006)
  • Ultrashiver (2007)
  • Two Headed Monster (2008)
  • Maskiner (genudgivelse af 20-årsdagen) (2008)
  • Tæller til nul (2011)
  • Bent and Broke n (2012)

Original film soundtrack

eksterne links

Vi håber, at de oplysninger, vi har indsamlet om Kollidere, har været nyttige for dig. Hvis det er tilfældet, så glem ikke at anbefale os til dine venner og familie, og husk, at du altid kan kontakte os, hvis du har brug for os. Hvis du på trods af vores bestræbelser mener, at det, vi har leveret om _title, ikke er helt korrekt, eller at vi bør tilføje eller rette noget, vil vi være taknemmelige, hvis du vil give os besked. At give den bedste og mest omfattende information om Kollidere og ethvert andet emne er essensen af denne hjemmeside; vi er drevet af den samme ånd, som inspirerede skaberne af Encyclopedia Project, og derfor håber vi, at det, du har fundet om Kollidere på denne hjemmeside, har hjulpet dig med at udvide din viden.

Opiniones de nuestros usuarios

Jonas Berthelsen

Dette indlæg om Kollidere var lige, hvad jeg ville finde., Min far udfordrede mig til at lave Kollidere., Min far udfordrede mig til at lave en Kollidere

Sanne Lauritzen

Jeg havde brug for at finde noget anderledes om Kollidere, ikke det typiske stof, man altid læser på internettet, og jeg kunne godt lide denne Kollidere-artikel., Godt indlæg om Kollidere

Sara Larsson

God artikel om Kollidere