Opdrætter Rabah Saadane
Kaptajn Antar Yahia
Algeriets fodboldhold ved verdensmesterskabet

Denne artikel fortæller det algeriske fodboldholds rejse under FIFA World Cup 2010 arrangeret i Sydafrika fra 11. juni til11. juli 2010. Dette er den 3 th  deltagelse Algeriet i VM efter udgaver af 1982 og 1986 . Bemærk, at 17 af de 23 udvalgte spillere, unikke i fodboldens historie, blev født i Frankrig og har dobbelt nationalitet .

Algeriet blev placeret i gruppe C med England , USA , Slovenien . I deres første kamp tabte de 0-1 i Slovenien , kaptajn på det slovenske Robert Koren , der åbnede scoringen i det 79 th  minut efter udvisningen af Abdelkader Ghezzal som copped et andet gule kort. Under deres anden kamp formåede Fennecs at holde England i skak (0-0), men de tabte efterfølgende deres sidste kamp til USA med stillingen 1-0 på et mål fra Landon Donovan i den anden periode. Algeriet er et af de eneste hold sammen med Honduras, der undlod at score et eneste mål under konkurrencen.

Gruppe 6

Algeriet, Gambia og Senegal kæmper fra start til slut om førstepladsen, i en gruppe, hvor vækepunkter er sjældne. På den sidste dag har Algeriet 1 point foran Senegal og Gambia, der mødes i Dakar. Kader Mangane mener giver kvalifikation til Lions of Teranga ved at åbne scoringen i det 65 th  minut, men Gambia vokser og svarer til 5 minutter tilbage. De to hold elimineres ikke desto mindre, og det er oprøret i Senegal, mens Algeriet opnår en tilstrækkelig uafgjort i Liberia.

Ranking
Rang Hold Pts J G IKKE P Bp Bc Diff Resultater (▼ dom., ► udvid.)

Support match

18. november 2009 Algeriet 1 - 0 Egypten Al Merreikh Stadium , Omdurman ( Sudan )

5 Rafik Halliche
6 Yazid Mansouri 8 Hassan Yebda 9 Abdelkader Ghezzal 10 Rafik Saifi 89 e 15 Karim Ziani 18 Mourad Meghni 57 eKaptajn

Hassan Shehata

Den Algeriet er kvalificeret til VM i 2010 .

Forberedelse

Venligt spil ' Algeriet' 1-0 Uruguay Stade du 5 Juillet 1962 , Alger ( Algeriet )
Rapport
Gaouaoui ( 46 e   Chaouchi) - Laifaoui - Bougherra - Belhadj - Mansouri ( 46 e   Bezzaz) Lemmouchia - Matmour ( 70 e   Raho) - Ziani ( 55 e   Achiou) - Meghni ( 55 e   Bouazza) - Ghezzal ( 46 e   Saïfi) - Djebbour ErstattetKom efter 46 minutterErstattetKom efter 46 minutterErstattetKom efter 70 minutterErstattetKom efter 55 minutterErstattetKom efter 55 minutterErstattetKom efter 46 minutter Hold M.Silva - B.Silva, Lugano ( 46 e   Scotti), Godín ( 75 e   Valdez), Fucile ( 61 e   Amado) - Eguren ( 46 e   A.Fernández), Gargano, Pereira, Martínez ( 61 e   Cavani) - Suárez ( 82 nd   S. Fernández), Abreu ( 46 e   R. López).ErstattetKom efter 46 minutterErstattetKom efter 75 minutterErstattetKom efter 61 minutterErstattetKom efter 46 minutterErstattetKom efter 61 minutterErstattetKom efter 82 minutterErstattetKom efter 46 minutter

Rapport
Gaouaoui - Raho - Halliche (Laifaoui 65 e  ) - Yahia - Belhadj - Mansouri - Lacen (Zaoui 82 e  ) - Yebda - 15-Ziani (Abdoun 71 e  ) - Matmour - Ghezzal (Djebour 63 e  ) ErstattetKom efter 65 minutterKaptajnErstattetKom efter 82 minutterErstattetKom efter 71 minutterErstattetKom efter 63 minutter Hold Stojkovic (Z. Brkic 82 e  ) - A. Kolarov (Z. Kuzmanovic 45 e  ) - N. Subotic (G. Kacar 86 e  ) - A. Lukovic (D. Lazovic 90 e  ) - B. Ivanovic (A. Rukavina 67 e  ) - Jovanovic (Tosic 53 th  ) - D. Stankovic (I. Dragunovic 45 th  ) - N. Milijas (R. Petrovic 63 th  ) - N. Zigic (Mr. Ninkovic 76 th  ) - Mr. Kracis (B. Jankovic -  ? E  ) - M. Pantelic (D. Lekic -  ? E  )ErstattetKom efter 82 minutterErstattetKom efter 45 minutterErstattetKom efter 86 minutterErstattetKom efter 90 minutterErstattetKom efter 67 minutterErstattetKom efter 53 minutterErstattetKom efter 45 minutterErstattetKom efter 63 minutterErstattetKom efter 76 minutterErstattetKom efter?  minut Ekspressionsfejl: tegnsætningstegn "?  "Ukendt.ErstattetKom efter?  minut Ekspressionsfejl: tegnsætningstegn "?  "Ukendt.

Rapport
Westwood (Joe Murphy 86 th  ) - Kelly - St Ledger - O'Shea (O'Dea 36 th  ) - Cunningham - Lawrence (Long 87 th  ) - Whelan (Andrews 75 th  ) - Green - Duff (Fahey 65 th  ) - Doyle (Sheridan 72 th  ) - Keane ErstattetKom efter 86 minutterErstattetKom efter 36 minutterErstattetKom efter 87 minutterErstattetKom efter 75 minutterErstattetKom efter 65 minutterErstattetKom efter 72 minutter Hold Chaouchi (M'Bolhi 67 e  ) - Lacen - Halliche - Bellaïd - Mesbah - Ziani - Mansouri (Boudebouz 67 e  ) - Guedioura - Belhadj (Kadir 67 e  ) - Ghezzal (Abdoun 77 e  ) - Djebbour (Saïfi 58 e  )ErstattetKom efter 67 minutterKaptajnErstattetKom efter 67 minutterErstattetKom efter 67 minutterErstattetKom efter 77 minutterErstattetKom efter 58 minutter

Rapport
Ali Khassif (Yusuf Abdurahman 82 th  ) - Shihi - Humaid - Roman Al Hamadi, Khalil (Muhammad Chihi 51 th  ) - Al Jenaibi - Awana (Said Al Khatiri 61 th  ) - Al Hmadi - Al Kamoli - Matar (Sultan Barghash 73 th  ) - Mubarak - Sabil ErstattetKom efter 82 minutterErstattetKom efter 51 minutterErstattetKom efter 61 minutterErstattetKom efter 73 minutter Hold Chaouchi - Halliche - Yahia - Belhadj - Mansouri Kaptajn(Kadir 85 e  ) - Lacen (Guedioura 77 e  ) - Matmour (Abdoun 87 e  ) - Ziani - Djebour (Boudebouz 63 e  ) - Ghezzal (Saifi 63 e  )ErstattetKom efter 85 minutterErstattetKom efter 77 minutterErstattetKom efter 87 minutterErstattetKom efter 63 minutterErstattetKom efter 63 minutter

Rapport
Sæt venstre arm sen1012h.png Kropssæt sen1012h.png Sæt højre arm sen1012h.png Kit shorts.png Kit socks.png Algeriet   Sæt venstre arm slo10a.png Kropssæt slo10a.png Sæt højre arm slo10a.png Kit shorts.png Kit socks.png Slovenien