Mål 33 (2,5 pr. Spil)
Bedste spiller Carlos valderrama
Topscorer (r) Arnoldo Iguarán (4)

Navigation

Den Copa América 1987 er en fodbold turnering , der fandt sted i Argentina fra 27 juni til12. juli 1987.

I modsætning til de tre tidligere udgaver finder Copa América i 1987 sted i en reel afsluttende fase. Derfor er alle kampene omtvistet over en enkelt kamp.

Deltagerne er de ti medlemslande i det sydamerikanske forbund Argentina , Bolivia , Brasilien , Chile , Colombia , Ecuador , Paraguay , Peru , Uruguay og Venezuela .

Den første runde er en gruppescene på tre grupper på tre, hvor den første kvalificerer sig til semifinalen, den fjerde kvalificerede til de sidste fire er Uruguay, undtaget fra første runde som forsvarende mester.

Uruguay løfter trofæet for den trettende gang og slår Chile i finalen (1-0).

4. juli Peru 1 1 Ecuador
27. juni 1987 Argentina 1 - 1 Peru Monumental Stadium ( Buenos Aires )
Maradona Mål scoret efter 47 minutter47 th ( 0 - 0 ) Reyna Mål scoret efter 59 minutter59 th Tilskuere: 40.000
dommere: Armando Pérez Hoyos
Islas - Cuciuffo , Brown , Ruggeri , Olarticoechea - Giusti , Batista ( 68 e ), Alfaro ( 79 e Díaz ) Tapia ( 64 e Caniggia ) - Maradona , PercudaniRødt kort ErstattetKom efter 79 minutter  ErstattetKom efter 64 minutter  Hold González - Rojas , Olaechea , Requena , Vázquez - Reyna , Chirinos , Martínez ( 66 th La Rosa ), Uribe ( 68 th ) - Navarro , Hirano ( 87 th del Solar ) ErstattetKom efter 66 minutter  Rødt kort ErstattetKom efter 87 minutter
2. juli 1987 Argentina 30 Ecuador Monumental Stadium ( Buenos Aires )
Caniggia Mål scoret efter 50 minutter50 th
Maradona Mål scoret efter 67 minutter67 th ( pen. ) , Mål scoret efter 85 minutter85 th
( 0 - 0 ) Tilskuere: 30.000
dommere: Romualdo Arppi Filho
Islas - Cuciuffo , Brown , Ruggeri , Olarticoechea - Giusti , Díaz ( 80 e Siviski ), Alfaro ( 46 e Caniggia ), Tapia - Maradona , PercudaniErstattetKom efter 80 minutter  ErstattetKom efter 46 minutter  Hold Morales - Mosquera , Macías , Fajardo , Capurro - Marín ( 57 e Baldeón ), Vega , Vásquez , Cuvi - Quiñónez , Avilés ( 42 e Mera ) ErstattetKom efter 57 minutter  ErstattetKom efter 42 minutter
4. juli 1987 Peru 1 - 1 Ecuador Monumental Stadium ( Buenos Aires )
La Rosa Mål scoret efter 87 minutter87 th ( 0 - 0 ) Cuvi Mål scoret efter 72 minutter72 e Tilskuere: 10.000
dommere: Asterio Martínez
González - Rojas , Olaechea , Requena , Vázquez ( 83 e ) - Reynoso , Chirinos , Malásquez - La Rosa , Navarro , Hirano ( 46 e Loyola ) Rødt kort ErstattetKom efter 46 minutter  Hold Chiriboga - Mosquera , Macías , Fajardo , Capurro - Marín , Vega , Aguinaga ( 69 e Vásquez ), Cuvi - Quiñónez , Mera ( 65 e Baldeón ) ErstattetKom efter 69 minutter  ErstattetKom efter 65 minutter

3. juli Chile 4 0 Brasilien
28. juni 1987 Brasilien 5 - 0 Venezuela Chateau Carreras ( Córdoba )
Edú Marangón Mål scoret efter 33 minutter33 e
Morovic Mål scoret efter 39 minutter39 e ( csc )
Careca Mål scoret efter 66 minutter66 e
Nelsinho Mål scoret efter 72 minutter72 e
Romário Mål scoret efter 89 minutter89 e
( 2 - 0 ) Tilskuere: 8.000
dommere: Elías Jácome Guerrero
Carlos - Josimar , Geraldão , Ricardo Rocha , Nelsinho - Raí , Douglas ( 71 e Silas ), Edú Marangón - Müller ( 66 e Romário ), Careca , ValdoErstattetKom efter 71 minutter  ErstattetKom efter 66 minutter  Hold Baena - Torres , Morovic , Acosta , Rivas - Rizzi , Nieto ( 63 e Sánchez ), Carrero - Méndez ( 46 e Márquez ), Fernández , ArreazaErstattetKom efter 63 minutter  ErstattetKom efter 46 minutter
30. juni 1987 Chile 3 - 1 Venezuela Chateau Carreras ( Córdoba )
Letelier Mål scoret efter 17 minutter17 e
Contreras Mål scoret efter 70 minutter70 e
Salgado Mål scoret efter 83 minutter83 e
( 1 - 1 ) Acosta Mål scoret efter 24 minutter24 e ( pen. ) Tilskuere: 5.000
dommere: Luis Barrancos
Rojas - Espinoza , Astengo , Gómez ( 56 e ), Martínez - Pizarro , Mardones , Hurtado ( 64 e Vera ) - Letelier ( 46 e Salgado ) Basay , ContrerasRødt kort ErstattetKom efter 64 minutter  ErstattetKom efter 46 minutter  Hold Nikolac - Torres , Quintero ( 78 th Mendoza ), Acosta , Rivas - Rizzi , Sánchez , Carrero ( 56 th ) - Méndez ( 46 th Nieto ), Marquez , ArreazaErstattetKom efter 78 minutter  Rødt kort ErstattetKom efter 46 minutter
3. juli 1987 Chile 4 - 0 Brasilien Chateau Carreras ( Córdoba )
Basay Mål scoret efter 41 minutter41 e , Mål scoret efter 68 minutter68 e
Letelier Mål scoret efter 48 minutter48 e , Mål scoret efter 75 minutter75 e
( 1 - 0 ) Tilskuere: 15.000
dommere: Juan Daniel Cardellino
Rojas - Reyes , Astengo , Toro , Hormazábal - Pizarro , Mardones , Contreras , Puebla - Basay ( 80 e Zamorano ), Letelier ( 76 e Salgado ) ErstattetKom efter 80 minutter  ErstattetKom efter 76 minutter  Hold Carlos - Josimar , Julio Cesar , Ricardo Rocha ( 46 th Geraldo Pereira ), Nelsinho ( 57 th ) - rai , Douglas , Edu Marangon ( 53 e Romário ) - Müller , Careca , ValdoErstattetKom efter 46 minutter  Rødt kort ErstattetKom efter 53 minutter

5. juli Colombia 3 0 Paraguay
28. juni 1987 Paraguay 0 - 0 Bolivia Arroyito ( Rosario )
( 0 - 0 ) Tilskuere: 5.000 dommere
: Enrique Labó
Fernández - Torales , Zabala , Delgado , Jacquet - Romerito , Nunes , Cañete ( 82 e Palacios ) - Hicks ( 72 e Torres ), Cabañas , GonzálezErstattetKom efter 82 minutter  ErstattetKom efter 72 minutter  Hold Barrero - Avila , Noro , Coimbra , Vera - Melgar ( 46 e Justiniano ), Villegas , Borja , Arias - Paniagua ( 78 e Ramírez ), PeñaErstattetKom efter 46 minutter  ErstattetKom efter 78 minutter
1 st juli 1987 Colombia 2 - 0 Bolivia Arroyito ( Rosario )
Valderrama Mål scoret efter 34 minutter34 th
Iguarán Mål scoret efter 89 minutter89 th
( 1 - 0 ) Tilskuere: 5.000
dommere: Gastón Castro
Higuita - Herrera , Perea ( 84 e ), Molina , Hoyos - Álvarez , Pérez ( 83 e ), Valderrama , Redín - Galeano ( 70 e Iguarán ), Avila ( 84 e Porras ) Rødt kort Rødt kort ErstattetKom efter 70 minutter  ErstattetKom efter 84 minutter  Hold Barrero ( 46 e Galarza ) - Avila , Noro , Coimbra ( 81 e ), Vera - Taborga ( 62 e Ramirez ), Villegas , Borja , Arias - Paniagua ( 86 e ), PeñaErstattetKom efter 46 minutter  Rødt kort ErstattetKom efter 62 minutter  Rødt kort
5. juli 1987 Colombia 30 Paraguay Arroyito ( Rosario )
Iguarán Mål scoret efter 8 minutter8 e , Mål scoret efter 34 minutter34 e , Mål scoret efter 50 minutter50 e ( 2 - 0 ) Tilskuere: 10.000
dommere: Francisco Oscar Lamolina
Higuita - Herrera , Mendoza , Molina , Hoyos - Álvarez , Coll , Valderrama , Redín - Galeano ( 68 e Angulo ), IguaránErstattetKom efter 68 minutter  Hold Fernández - Torales , Zabala , Delgado , Jacquet - Benítez , Nunes , Cañete ( 45 e González ) - Romerito , Cabañas ( 57 e Ferreira ), PalaciosErstattetKom efter 45 minutter  ErstattetKom efter 57 minutter

Dommer: Romualdo Arppi Filho
Rojas - Reyes , Astengo , Gómez , Hormazábal - Pizarro , Mardones , Contreras , Puebla ( 81 e Vera ) - Basay ( 54 e Salgado ), LetelierErstattetKom efter 81 minutter  ErstattetKom efter 54 minutter  Hold Higuita - Herrera , Perea , Molina , Hoyos - Álvarez , Pérez , Valderrama , Redin - Galeano ( 67 th De Ávila ), Iguarán ( 46 th Tréllez ) ErstattetKom efter 67 minutter  ErstattetKom efter 46 minutter
9. juli 1987 Uruguay 1 - 0 Argentina Monumental Stadium ( Buenos Aires )
Alzamendi Mål scoret efter 43 minutter43 th ( 1 - 0 ) Tilskuere: 75.000
Pereira - Domínguez , Gutiérrez , Trasante , Pintos Saldaña - Matosas , Perdomo , Bengoechea ( 80 e Peña ) - Alzamendi , Francescoli , Sosa ( 77 e Da Silva ) ErstattetKom efter 80 minutter  ErstattetKom efter 77 minutter  Hold Islas - Cuciuffo ( 77 th Alfaro ), Brown , Ruggeri , Olarticoechea - Giusti , Batista , Maradona , Tapia - Caniggia , Percudani ( 46 th Funes ) ErstattetKom efter 77 minutter  ErstattetKom efter 46 minutter

Tredjeplads kamp

11. juli 1987 Colombia 2 - 1 Argentina Monumental Stadium ( Buenos Aires )
Gómez Mål scoret efter 8 minutter8 th
Galeano Mål scoret efter 27 minutter27 th
( 2 - 0 ) Caniggia Mål scoret efter 86 minutter86 th Tilskuere: 15.000
dommere: Bernardo Corujo
Higuita - Herrera , Perea , Molina , Hoyos - Álvarez , Coll , Valderrama , Redin ( 87 th Escobar ) - Gómez ( 46 th De Ávila ), GaleanoErstattetKom efter 87 minutter  ErstattetKom efter 46 minutter  Hold Islas - Cuciuffo , Brown , Ruggeri , Olarticoechea - Giusti , Batista , Maradona , Tapia ( 46 e Alfaro ) - Caniggia , Percudani ( 46 e Funes ) ErstattetKom efter 46 minutter  ErstattetKom efter 46 minutter

Endelig

12. juli 1987 Uruguay 1 - 0 Chile Monumental Stadium ( Buenos Aires )
Bengoechea Mål scoret efter 56 minutter56 th ( 0 - 0 ) Tilskuere: 35.000
Pereira - Domínguez , Gutiérrez , Trasante , Pintos Saldaña - Matosas , Perdomo ( 88 th ), Bengoechea - Alzamendi ( 86 th Peña ), Francescoli ( 27. th ), Family TreeRødt kort ErstattetKom efter 86 minutter  Rødt kort Hold Rojas - Reyes , Astengo ( 88 th ), Gómez ( 14 th ), Hormazábal - Pizarro , Mardones , Contreras , Puebla ( 19 th Toro ( 63 e Rubio )) - Basay , LetelierRødt kort Rødt kort ErstattetKom efter 19 minutter  ErstattetKom efter 63 minutter