1 Officielle nationale og internationale konkurrencer.

Miguel Ángel Almirón Rejala , født den10. februar 1994i Asuncion , er en fodboldspiller international paraguayansk , der spiller position som midtoffensiv over for Newcastle United .

Biografi

Klubkarriere

Cerro Porteño (2013-2015)

Miguel Almirón begyndte sin karriere hos Cerro Porteño og kom ind i ungdomskategorierne. Det10. marts 2013Han fik sin professionelle debut i Division de Honor ved at indtaste 74 th  minut mod Deportivo Capiatá i et 1-0 nederlag. Derefter19. april, scorede han sit første mål mod Rubio Ñu i en 2-1 sejr.

Lanús (2015-2016)

I august 2015, han sluttede sig til den argentinske klub Club Atlético Lanús . Det14. septemberDet debuterede i Primera División ved at indtaste 60 th  minut mod Banfield i et 1-0 nederlag.

Atlanta United (2017-2018)

Det 5. december 2016, han slutter sig til den nye franchise af Atlanta United FC til sin indledende sæson i MLS for et anslået transfergebyr på otte millioner amerikanske dollars. Det6. marts, fik han sin MLS-debut i et 2-1-tab mod New York Red Bulls . Den følgende uge scorede han to gange mod det andet udvidelsesteam Minnesota United i en 6-1 sejr.

Han vinder 8. december 2018Den MLS Cup .

Newcastle United (siden 2019)

Han underskriver den sidste dag i vinteroverførselsvinduet for en overførsel på 24 millioner euro til Newcastle United .

International karriere

Miguel Almirón har tretten landshold med Paraguay-holdet siden 2015 .

Han deltager i 2013 World Under 20, der finder sted i Tyrkiet . Han spillede to kampe på World Juniors. Paraguay når runde 16 af konkurrencen og elimineres af Irak .

Han blev indkaldt for første gang i Paraguays hold af landstræner Ramón Díaz , til en venskabskamp mod Chile den5. september 2015. I løbet af denne kamp, Miguel Almirón mellem 81 th  minut af spillet, i stedet for Jonathan Fabbro . Mødet ender med et 3-2 nederlag.

Han er en del af listen over 23 paraguayske spillere, der er valgt til at spille i Copa América Centenario . Han spillede to kampe i Copa América mod Colombia og De Forenede Stater .

Priser

Statistikker

Generelle statistikker

Miguel Almirón statistik fra 24. juni 2021
Sæson Forening Mesterskab National Cup (er) Konkurrence (r)

00 Dateret Udvælgelse Beliggenhed Modstander Score Resultat Konkurrence Detalje
1 10. september 2019 23 Amman International Stadium , Amman Jordan 2- 2 4-2 Venligt spil Mål scoret efter 74 minutter74 th af hovedet
2 14. november 2019 25 Vassil-Levski Nationalstadion , Sofia Bulgarien 0- 1 0-1 Mål scoret efter 60 minutter60 e venstre fod skudt
3 24. juni 2021 34 Brasilia National Stadium Mané Garrincha , Brasilia Chile 2 -0 2-0 Copa America 2021 Mål scoret efter 58 minutter58 th på straf