Arbejdskraft

Mesterskab

Udadvendte kampe
Dateret N  o Modstander Beliggenhed Resultat Målscorer for Saint-Étienne Point
04/09/1938 D01 SC Fives Ekst. Nederlag 3 - 2 Ro.Pasquini Mål scoret efter 86 minutter86 th , Cabannes Mål scoret efter 89 minutter89 th 0
09/11/1938 D02 FC Rouen Dom. Sejr 2 - 1 Cabannes Mål scoret efter 22 minutter22 e Mål scoret efter 46 minutter 46 e 2
09/18/1938 D03 Cannes Dom. Sejr 2 - 0 Skat Mål scoret efter 25 minutter25 e Mål scoret 4
05/26/1939 D04 RC Paris Ekst. Tegne 1 - 1 Rich II Mål scoret 5
05/14/1939 D05 Metz Dom. Nederlag 0 - 1 - 5
09/10/1938 D06 RC Roubaix Ekst. Tegne 2 - 2 Cabannes Mål scoret efter 20 minutter20 TH Mål scoret efter 24 minutter 24 th 6
16/10/1938 D07 Le Havre AC Dom. Sejr 4 - 2 Skat Mål scoret efter 26 minutter26 e Mål scoret efter 42 minutter 42 e , Cabannes Mål scoret efter 30 minutter30 e , Pasquini Mål scoret efter 65 minutter65 e 8
23/10/1938 D08 FC Sète Ekst. Nederlag 2 - 1 Pasquini Mål scoret efter 15 minutter15. th 8
10/30/1938 D09 Lille Dom. Sejr 2 - 0 Pasquini Mål scoret efter 15 minutter15 th , Rød Mål scoret efter 70 minutter70 th 10
01/11/1938 D10 FC Sochaux Ekst. Sejr 1 - 2 Cabannes Mål scoret efter 28 minutter28 th , Pasquini Mål scoret efter 49 minutter49 th 12
06/11/1938 D11 Marseilles Dom. Sejr 1 - 0 Skat Mål scoret efter 83 minutter83 e 14
11/11/1938 D12 Excelsior Roubaix Ekst. Nederlag 1 - 0 - 14
20/11/1938 D13 FC Antibes Dom. Sejr 1 - 0 Skat Mål scoret efter 23 minutter23 e 16
12/11/1938 D14 RC Strasbourg Ekst. Tegne 1 - 1 Beck Mål scoret efter 70 minutter70 th 17
25/12/1938 D15 RC-linse Dom. Tegne 1 - 1 Hytter Mål scoret 18
Oplysninger om udadgående kamp
Dag 1 SC Fives 3 - 2 AS Saint-Etienne Félix-Virnot Stadium , Mons-en-Barœul
Søndag 4 september 1938

0 point
Waggi Mål scoret efter 12 minutter12 th , Launes Mål scoret efter 56 minutter56 th ( 1 - 0 ) Pasquini Mål scoret efter 86 minutter86 th , Cabannes Mål scoret efter 89 minutter89 th Tilskuere: -
Bedømmelse: -
Cros; Dutilleul, M Interesse; Bourbotte, Kapta, Dubois; Novicky, Laune, Finta, Van Canaeghem, Waggi Hold Llense; Rolhion, Odry; Charbit, Snella, rig; Pasquini, skat, Cabannes, Hess, Roux
Dag 2 AS Saint-Etienne 2 - 1 FC Rouen Geoffroy-Guichard Stadium , Saint-Étienne
Søndag 11. september 1938

2 point
Cabannes Mål scoret efter 22 minutter22 e Mål scoret efter 46 minutter 46 e ( 1 - 1 ) Alcazar Mål scoret efter 25 minutter25 th Tilskuere: -
Favier; Casy, Rolhion; Lazaro, Odry, rig; Pasquini, Beck, Hermann, Tax, Biechert Hold Nemeth; Frusta, Kurdna; Rodriguez, Gnaoui, Médan; Costamagna, Vallé, Samitier, Alcazar, Pellegrino
Dag 3 AS Saint-Etienne 2 - 0 Cannes Geoffroy-Guichard Stadium , Saint-Étienne
Søndag den 18. september 1938

4 point
Skat Mål scoret efter 25 minutter25 e Mål scoret ( - ) - Tilskuere: -
Llense, Rolhion, Snella, Casy, Rich I, Odry, Hess, Roux, Tax, Pasquini, Cabannes Hold -
Dag 4 RC Paris 1 - 1 AS Saint-Etienne Parc des Princes , Paris
Fredag 26. maj 1939

5 point
Hess Fodboldbold-rød.svg- ( 0 - 1 ) Rich II Mål scoret Tilskuere: -
Skjul; Dupuis, Diagne; Zabalo, Jordan, Ozenne; Aston, Heisserer, Zatelli, Veinante, Mathé Hold Llense; Casy, Biechert; Charbit, Odry, Rich I; Pasquini, Tax, Rich II, Hess, Favier

Resultatet af kampen, oprindeligt spillet på 25. september 1938var blevet annulleret på grund af delvis mobilisering. ASSE vandt denne første første etape med en score på 4-0. Til denne kamp er ASSE frataget Rolhion og Beck skadet, Cabannes tilbageholdt af sine funktioner, Snella i rekonvalescens, Roux i fængsel i hans regiment, Gardet var ikke kvalificeret på datoen for den første kamp. Som et resultat er det Favier, den stedfortrædende målmand, der er etableret som venstrefløj.

Dag 5 AS Saint-Etienne 0 - 1 Metz Geoffroy-Guichard Stadium , Saint-Étienne
Søndag 14. maj 1939

5 point
- ( - ) - Tilskuere: -
Llense, Biechert, Charbit, Casy, Rich I, Odry, Hess, Roux, Tax, Pasquini, Cabannes Hold -

Kampen, der oprindeligt var planlagt til 2. oktober 1938 var blevet annulleret på grund af delvis mobilisering.

Dag 6 RC Roubaix 2 - 2 AS Saint-Etienne Parc Jean-Dubrulle, Roubaix
Søndag 9. oktober 1938

6 point
Janin Mål scoret efter 30 minutter30 th Mål scoret efter 83 minutter 83 rd ( 0 - 1 ) Cabannes Mål scoret efter 20 minutter20 TH Mål scoret efter 24 minutter 24 th Tilskuere: -
Dessertot; Florin, Colas; Tomazover, Nagy, Delfour; Ræv, Staho, Rizzo, Janin, Benouna Hold Llense; Casy, Rolhion; Snella, Odry, rig; Pasquini, skat, Cabannes, Hess, Biechert
Dag 7 AS Saint-Etienne 4 - 2 Le Havre AC Geoffroy-Guichard Stadium , Saint-Étienne
Søndag 16. oktober 1938

8 point
Skat Mål scoret efter 26 minutter26 e Mål scoret efter 42 minutter 42 e , Cabannes Mål scoret efter 30 minutter30 e , Pasquini Mål scoret efter 65 minutter65 e ( 3 - 1 ) Frigerio Mål scoret efter 38 minutter38 th Mål scoret efter 55 minutter 55 th Tilskuere: -
Llense, Rolhion, Snella, Casy, Odry, Rich I, Pasquini, Cabannes, Hess, Tax, Roux Hold -
Dag 8 Sète 2 - 1 AS Saint-Etienne Métairies-stadion , Sète
Søndag 23. oktober 1938

8 point
Brusseaux Mål scoret efter 10 minutter10 e , Koranyi Mål scoret efter 54 minutter54 e ( 1 - 1 ) Pasquini Mål scoret efter 15 minutter15. th Tilskuere: -
Simon; Mercier, Franquès; Laurent, Balmanya, Schmitt; Pellegrino, Clarenc, Koranyi, Brusseaux, Danzelle Hold Llense; Gardet, Rolhion; Snella, Odry, rig; Pasquini, skat, Cabannes, Hess, Casy
Dag 9 AS Saint-Etienne 2 - 0 Lille Geoffroy-Guichard Stadium , Saint-Étienne
Søndag den 30. oktober 1938

10 point
Pasquini Mål scoret efter 15 minutter15 th , Rød Mål scoret efter 70 minutter70 th ( 1 - 0 ) - Tilskuere: -
Llense; Gardet, Rolhion (hætte); Snella, Odry, rig; Pasquini, skat, Cabannes, Hess, Roux Hold Da Rui; Vandooren, Laurent; Mandani, Moré, Cleau; Delannoy, Cheuva, Bigot, Carly, Kalocsai
Dag 10 FC Sochaux 1 - 2 AS Saint-Etienne Stade des Forges , Sochaux
Tirsdag 1 st November 1938

12 pts
Missoum Mål scoret ( 0 - 1 ) Cabannes Mål scoret efter 28 minutter28 th , Pasquini Mål scoret efter 49 minutter49 th Tilskuere: -
Di Lorto; Mattler, Cazenave; Williams, Hug, Plezak; Keller, Lauri, Irrigaray, Gabrillargues, Missoum Hold Llense; Gardet, Rolhion; Snella, Odry, rig; Pasquini, skat, Cabannes, Hess, Roux
Dag 11 AS Saint-Etienne 1 - 0 Marseilles Geoffroy-Guichard Stadium , Saint-Étienne
Søndag 6. november 1938

14 point
Skat Mål scoret efter 83 minutter83 e ( 0 - 0 ) - Tilskuere: 16.976
Voldgift: -
Llense; Gardet, Rolhion; Snella, Odry, rig; Pasquini, skat, Cabannes, Hess, Roux Hold Vasconcellos; Padrone, H. Conchy; Olej, Bruhin, Gonzales; Zermani, Ben Barek, M. Conchy, Aznar, Dard
Dag 12 Excelsior Roubaix 1 - 0 AS Saint-Etienne Amédée-Prouvost Stadium , Roubaix
Søndag 11. november 1938

14 point
Guimbart Mål scoret efter 30 minutter30. th ( 1 - 0 ) - Tilskuere: -
Gonzales; Vasseur, Dhulst; Urbaniack, Desrousseaux, Droesh; Guimbart, Hiltl, Petrack, Luddens, Kups Hold Llense; Gardet, Rolhion; Snella, Casy, Odry, Rich I; Pasquini, Tax, Rich II, Hess
Dag 13 AS Saint-Etienne 1 - 0 FC Antibes Geoffroy-Guichard Stadium , Saint-Étienne
Søndag 20. november 1938

16 point
Skat Mål scoret efter 23 minutter23 e ( 1 - 0 ) - Tilskuere: -
Llense; Gardet, Rolhion; Snella, Odry, Casy, Rich; Pasquini, skat, Cabannes, Hess Hold -
Dag 14 RC Strasbourg 1 - 1 AS Saint-Etienne Meinau stadion
Mandag den 12. december 1938

17 point
Rolland Mål scoret efter 16 minutter16. th ( 1 - 0 ) Beck Mål scoret efter 70 minutter70 th Tilskuere: -
Dambach; Amouroux, Roessler; Halter, Strobl, Tison; Rolland, Waechter, Rohr, Laurent, Magnin Hold Llense; Gardet, Rolhion; Snella, Casy, Humenberger, Odry; Pasquini, skat, Beck, Hess
Dag 15 AS Saint-Etienne 1 - 1 RC-linse Geoffroy-Guichard Stadium , Saint-Étienne
Søndag 25. december 1938

18 point
Hytter Mål scoret ( - ) - Tilskuere: -
Llense; Gardet, Snella, Odry, Casy, Rich, Hess, Roux, Pasquini, Tax, Cabannes Hold -
  Returkampe
01/01/1939 D16 SC Fives Dom. Sejr 2 - 0 Pasquini Mål scoret efter 1 minut1 re Beck Mål scoret efter 46 minutter46 e 20
01/15/1939 D17 FC Rouen Ekst. Sejr 0 - 2 Skat Mål scoret efter 15 minutter15 e Mål scoret efter 60 minutter 60 e 22
01/29/1939 D18 Cannes Ekst. Sejr 1 - 2 Hess Mål scoret efter 46 minutter46 e , Pasquini Mål scoret efter 61 minutter61 e 24
02/12/1939 D19 RC Paris Dom. Nederlag 0 - 1 - 24
26/02/1939 D20 Metz Ekst. Nederlag 1 - 0 - 24
03/09/1939 D21 RC Roubaix Dom. Sejr 5 - 0 Roux Mål scoret efter 17 minutter17 e , Tax Mål scoret efter 30 minutter30 e Mål scoret efter 43 minutter 43 e ( Pen. ) , Rich Mål scoret efter 39 minutter39 e , HessMål scoret 26
03/12/1939 D22 Le Havre AC Ekst. Tegne 0 - 0 - 27
03/19/1939 D23 Sète Dom. Sejr 3 - 1 Skat Mål scoret efter 23 minutter23 e , Roux Mål scoret efter 59 minutter59 e , Cabannes Mål scoret efter 63 minutter63 e 29
26/03/1939 D24 Lille Ekst. Nederlag 3 - 1 Gardet Mål scoret 29
04/10/1939 D25 FC Sochaux Dom. Sejr 2 - 1 Hess Mål scoret efter 9 minutter9 e , Pasquini Mål scoret efter 72 minutter72 e 31
04/02/1939 J26 Marseilles Ekst. Nederlag 3 - 1 Pasquini Mål scoret efter 89 minutter89 th 31
04/08/1939 D27 Excelsior Roubaix Dom. Tegne 2 - 2 Skat Mål scoret efter 80 minutter80 e , Rich Mål scoret efter 88 minutter88 e 32
04/27/1939 D28 FC Antibes Ekst. Sejr 0 - 4 Pasquini 5 th , Skat - 80 thMål scoret Mål scoret efter 5 minutterFodboldbold skygge.svg Mål scoret efter 80 minutter 34
04/30/1939 D29 RC Strasbourg Dom. Tegne 0 - 0 - 35
05/07/1939 D30 RC-linse Ekst. Nederlag 1 - 0 - 35
Returner kampoplysninger
Dag 16 AS Saint-Etienne 2 - 0 SC Fives Geoffroy-Guichard Stadium , Saint-Étienne
Søndag 1 st januar 1939

20 pts
Pasquini Mål scoret efter 1 minut1 re Beck Mål scoret efter 46 minutter46 e ( 1 - 0 ) - Tilskuere: -
Llense; Gardet, Rolhion; Snella, Odry, rig; Pasquini, skat, Cabannes, Hess, Beck Hold Cros, Méresse, Dutilleul Bourbotte (cap), Kapta, Laune, Debruykère (frigivet til 5 e )
Dag 17 FC Rouen 0 - 2 AS Saint-Etienne Bruyères stadion , Rouen
Søndag 14. januar 1939

22 point
- ( 0 - 2 ) Skat Mål scoret efter 15 minutter15 e Mål scoret efter 60 minutter 60 e Tilskuere: 8.400
Voldgift: -
Bessero; Hauchecorne, Antoinette; Blondel, Szabo, André; Rose, Pruvost, Nicolas, Rio, dekan Hold Llense; Gardet, Biechert; Snella, Odry, rig; Pasquini, skat, Cabannes, Hess, Beck
Dag 18 Cannes 1 - 2 AS Saint-Etienne Stade des Hesperides , Cannes
Søndag 29. januar 1939

24 point
Fransceschetti Mål scoret efter 85 minutter85 th ( 0 - 0 ) Hess Mål scoret efter 46 minutter46 e , Pasquini Mål scoret efter 61 minutter61 e Tilskuere: -
- Hold Llense; Gardet, Rolhion; Snella, Odry, rig; Pasquini, skat, Cabannes, Hess, Beck

Roger Pasquini kom skadet ud lige efter sit mål.

Dag 19 AS Saint-Etienne 0 - 1 RC Paris Geoffroy-Guichard Stadium , Saint-Étienne
Søndag 12. februar 1939

24 point
- ( 0 - 0 ) Mathé Mål scoret efter 80 minutter80 th Tilskuere: -
Llense; Gardet, Rolhion; Snella, Odry, rig; Pasquini, skat, Cabannes, Hess, Roux Hold Skjul; Diagne, Dupuis; Zabalo, Jordan, Rault; Aston, Heisserer, Ozenne, Veinante, Mathé
Dag 20 Metz 1 - 0 AS Saint-Etienne Saint-Symphorien Stadium
Søndag 26. februar 1939

24 point
Weiskopf Mål scoret efter 70 minutter70 th ( 0 - 0 ) - Tilskuere: -
- Hold Llense, Gardet, Rolhion, Snella, Biechert, Charbit, Rich, Odry, Hess, Roux, Tax

Kampen skulle spilles i en venskabskamp, ​​hvis Kappé, Metz-målmanden, der blev tilbageholdt i det militære valg, ikke kunne vende tilbage. Han vendte tilbage og kunne ikke tage sin plads (skade, når han kom ud af flyet). Resultatet blev derfor formaliseret

Dag 21 AS Saint-Etienne 5 - 0 RC Roubaix Geoffroy-Guichard Stadium , Saint-Étienne
Torsdag 9. marts 1939

6 point
Roux Mål scoret efter 17 minutter17 e , Tax Mål scoret efter 30 minutter30 e Mål scoret efter 43 minutter 43 e ( Pen. ) , Rich Mål scoret efter 39 minutter39 e , HessMål scoret ( 4 - 0 ) - Tilskuere: -
Llense; Gardet, Rolhion, Snella, Biechert, Odry, Rich; Roux, Pasquini, skat, Hess, Hold -
Dag 22 Le Havre AC 0 - 0 AS Saint-Etienne Jules-Deschaseaux Stadium , Le Havre
Søndag 12. marts 1939

27 point
- ( 0 - 0 ) - Tilskuere: 9.000
dommere: -
Barella; Jasseron, Bernardi; Fievet, Draoua, Azéma; Lecomte, Couard, Frigerio, Witta, Sintes Hold Llense; Gardet, Rolhion; Snella, Odry, Biechert; Pasquini, skat, rig, Hess, Roux
Dag 23 AS Saint-Etienne 3 - 1 Sète Geoffroy-Guichard Stadium , Saint-Étienne
Søndag 19. marts 1939

29 point
Skat Mål scoret efter 23 minutter23 e , Roux Mål scoret efter 59 minutter59 e , Cabannes Mål scoret efter 63 minutter63 e ( 1 - 0 ) Brusseaux Mål scoret Tilskuere: -
Llense; Gardet, Rolhion; Snella, Odry, rig; Pasquini, skat, Cabannes, Hess, Roux Hold Francois; Mercier, Schmidt; Laurent, Balmanya, Charles; Brusseaux, Escola, Koranyi, Danzelle, Pellegrino
Dag 24 Lille 3 - 1 AS Saint-Etienne Stade Victor-Boucquey , Lille
Søndag 26. marts 1939

29 point
Kalocsai Mål scoret efter 2 minutter2 e Mål scoret , BigotMål scoret ( 0 - 0 ) Gardet Mål scoret Tilskuere: -
- Hold Llense; Gardet, Rolhion; Snella, Odry, Biechert; Pasquini, skat, Rich I, Hess, Roux

Roger Rolhion blev løsladt efter 20 minutters spil at være skadet.

Dag 25 AS Saint-Etienne 2 - 1 FC Sochaux Geoffroy-Guichard Stadium , Saint-Étienne
Mandag den 10. april 1939

31 point
Hess Mål scoret efter 9 minutter9 e , Pasquini Mål scoret efter 72 minutter72 e ( 1 - 1 ) Petersen Mål scoret efter 3 minutter3 rd Tilskuere: -
Llense; Gardet, Casy; Snella, Odry, Biechert; Pasquini, skat, Cabannes, Hess, Roux Hold Di Lorto; Cazenave, Williams; Knus, Herzeg, Germain; Keller, Lauri, Petersen, Jerusalem, Korb
Dag 26 Marseilles 3 - 1 AS Saint-Etienne Stade Velodrome , Marseille
Søndag 2. april 1939

31 point
Aznar Mål scoret efter 16 minutter16 th , Heiss Mål scoret efter 35 minutter35 th , Zermani Mål scoret efter 40 minutter40 th ( 3 - 0 ) Pasquini Mål scoret efter 89 minutter89 th Tilskuere: 10.000
voldgift: -
Vasconcellos; Patrone, H. Conchy; Olej, M.Conchy, Gonzales; Zermani, Ben Barek, Aznar, Heiss, Kohut Hold Llense; Gardet, Biechert; Snella, Odry, rig; Pasquini, skat, Cabannes, Hess, Roux

René Llense spiller hele anden halvleg som kantspiller, fordi han blev skadet. Det var Gardet, der derefter erstattede ham i burene.

Dag 27 AS Saint-Etienne 2 - 2 Excelsior Roubaix Geoffroy-Guichard Stadium , Saint-Étienne
Lørdag 8. april 1939

32 point
Skat Mål scoret efter 80 minutter80 e , Rich Mål scoret efter 88 minutter88 e ( 0 - 0 ) Hiltl Mål scoret, CesemberMål scoret Tilskuere: -
Llense; Gardet, Snella, Biechert, Casy, Odry, Rich; Hess, Roux, Pasquini, skat, Hold -
Dag 28 FC Antibes 0 - 4 AS Saint-Etienne Fort Carré stadion , Antibes
Torsdag den 27. april 1939

34 point
- ( 0 - 2 ) Pasquini 5 th , Skat - 80 thMål scoret Mål scoret efter 5 minutterFodboldbold skygge.svg Mål scoret efter 80 minutter Tilskuere: -
- Hold Llense; Gardet, Snella, Biechert, Casy, Odry, Hess, Roux, skat, Pasquini, Beck
Dag 29 AS Saint-Etienne 0 - 0 RC Strasbourg Geoffroy-Guichard Stadium , Saint-Étienne
Søndag den 30. april 1939

35 point
- ( 0 - 0 ) - Tilskuere: -
Llense, Gardet, Snella, Casy, Rich I, Odry, Hess, Tax, Pasquini, Cabannes, Beck Hold -

P  : Forfremmet fra Division 2

I tilfælde af stemmelighed mellem to klubber, den første tie-breaker er målet gennemsnittet .

Fransk Cup

Resume tabel over kampe
Dateret N  o Modstander Beliggenhed Resultat Målscorer for Saint-Étienne Efter
11/14/1938 1/128 th Bagnoler - Sejr 11 - 0 Odry , Tax , Rich II , Pasquini , BeckMål scoret Mål scoret Mål scoret Mål scoretMål scoret Mål scoret Mål scoretMål scoret Mål scoretMål scoretMål scoret Kvalificeret til 1/64 th
11/27/1938 1/64 th ASAN Marseille - Sejr 5 - 0 Casy Mål scoret, Hess Mål scoret, skat , PasquiniMål scoret Mål scoretMål scoret Kvalificeret sig til 1/32 th
18/12/1938 1/32 e Hage - Sejr 4 - 2 Beck , Odry , HumenbergerMål scoret Mål scoretMål scoretMål scoret Kvalificeret til 1/16 th
01/08/1939 1/16 th Bethune Nancy Sejr 1 - 0 Skat Mål scoret Kvalificeret sig til 1/8 th
02/05/1939 1/8 th Reims Clermont-Ferrand Tegne 0 - 0 ap - Match for at spille igen
02/09/1939 1/8 th Reims Saint-Ouen Tegne 1 - 1 ap Rich II Mål scoret efter 31 minutter31. th Match for at spille igen
30/12/1937 1/8 th Reims Saint-Ouen Nederlag 1 - 0 - Elimineret
Detaljer om Coupe de France-kampene
1/128 AS Saint-Etienne 11 - 0 Bagnoler
Mandag den 14. november 1938
Odry , Tax , Rich II , Pasquini , BeckMål scoret Mål scoret Mål scoret Mål scoretMål scoret Mål scoret Mål scoretMål scoret Mål scoretMål scoretMål scoret ( - ) -
Llense - Rolhion - Snella - Charbit - Casy - Odry - Rich II - Hemmemberger - Skat - Pasquini Roger - Beck Hold -
1/64 AS Saint-Etienne 5 - 0 ASAN Marseille
Søndag 27. november 1938
Casy Mål scoret, Hess Mål scoret, skat , PasquiniMål scoret Mål scoretMål scoret ( - ) - Tilskuere: -

Llense, Rolhion, Snella, Biechert, Casy, Rich I, Odry, Hess, Humenberger, Tax, Pasquini Hold -
1/32 AS Saint-Etienne 4 - 2 Hage
Søndag den 18. december 1938
Beck , Odry , HumenbergerMål scoret Mål scoretMål scoretMål scoret ( 1 - 1 ) - Tilskuere: -

Llense, Rolhion, Snella, Casy, Rich I, Odry, Hess, Humenberger, Tax, Pasquini, Beck Hold -
1/16 AS Saint-Etienne 1 - 0 Bethune Pont d'Essey Nancy Stadium
Søndag 8. januar 1939
Skat Mål scoret efter 60 minutter60 e ( 0 - 0 ) - Tilskuere: -

Llense, Odry, Pasquini, Tax, Beck, Snella, Biechert, Casy, Rich I, Hess, Humenberger Hold -
1/8 AS Saint-Etienne 0 - 0
ap
Reims Clermont-Ferrand
Søndag 5. februar 1939

Llense; Biechert, Rolhion; Snella, Odry, rig; Casy, Tax, Cabannes, Hess, Beck Hold Vovard; Cattelain, Frelin; Fisher, Platzeck, Vernay; Batteux, Shloupeck, Perpère, Fauchard, Cottin
1/8 AS Saint-Etienne 1 - 1
ap
Reims Saint-Ouen
Torsdag den 9. februar 1939
Rich II Mål scoret efter 31 minutter31. th ( 1 - 1 ) Chloupeck Mål scoret efter 43 minutter43 th Tilskuere: -

Llense, Biechert, Rolhion, Pasquini, Tax, Rich, Beck, Snella, Odry, Rich II, Hess Hold -
1/8 AS Saint-Etienne 0 - 1 Reims Saint-Ouen