MC Oran 1-0

Trøjer

Sæt venstre arm whiteborder.png Collarwhite body kit.png Kit højre arm whiteborder.png Kit shorts.png Kit socks.png Hjem Sæt venstre arm greenborder.png Body kit collargreen.png Kit højre arm greenborder.png Kit shorts.png Kit socks.png Uden for

Kronologi

Sæsonen 1995-1996 af den muslimske Athletic Union of Blida er den 12 th  sæson af klubben i første division mesterskabet i Algeriet . Klubben deltager i det algeriske mesterskab og den algeriske cup .

Det algeriske mesterskab begynder den 14. september 1995 med den første dag i Division 1 og slutter den 8. august 1996 med den sidste dag i den samme konkurrence. USMB er rangeret fjortende i mesterskabet.

Konkurrencer

Division 1

Mesterskab

Mødte

Tabellen nedenfor trækker i kronologisk rækkefølge de 36 officielle kampe spillet af USM Blida i løbet af sæsonen. Blidéen-klubben deltager i de 30 dage af mesterskabet såvel som i seks kampe i den algeriske cup. Målscorerne ledsages af en indikation i parentes på det minut, hvor spillet bliver scoret, og for visse præstationer, på dets art ( straf eller mod hans lejr). Sæsonens samlede rekord er 9 sejre, 7 uafgjort og 14 tab.

Dateret J Modstander Beliggenhed Resultat Målscorer for USM Blida Målscorer (r) for modstanderen
KAMPER GÅR
Torsdag den 14. september 1995 1 st  dag USM Algier Dom. Sejr 2-1 Ameur Ouali Mål scoret efter 10 minutter10 th Mål scoret efter 35 minutter 35 th Salhi Mål scoret efter 19 minutter19. th
Torsdag den 21. september 1995 2 th  dag JS Bordj Menaiel Ekst. Sejr 0-1 Chambit Mål scoret efter 86 minutter86 th -
Torsdag den 19. oktober 1995 (Forsinkelse) 3 th  dag SOM Ain M'lila Dom. Ingen 1-1 Billal Zouani Fodboldbold skygge.svg ? ?
Torsdag den 6. oktober 1995 4 th  dag CA Batna Ekst. Nederlag 2-1 Adel Bourzak Fodboldbold skygge.svg ? ? ?
Mandag den 16. oktober 1995 5 th  dag USM El Harrach Dom. Sejr 2-1 Bourzak Mål scoret efter 66 minutter66 th , Réda Zouani Mål scoret efter 79 minutter79 th Lounici Mål scoret efter 89 minutter89 th
Torsdag 26. oktober 1995 6 th  dag WA Tlemcen Ekst. Nederlag 2-0 - Djalti Mål scoret efter 50 minutter50 th Brahimi Mål scoret efter 54 minutter54 th
Torsdag den 8. februar 1996 7 th  dag WA Boufarik Dom. Sejr 2-1 Thiam (Senegal) Mål scoret efter 33 minutter33 e , Hakim Zane Mål scoret efter 72 minutter72 e ( Pen. ) ?
15. februar 1996 8 th  dag JS Kabylie Ekst. Nederlag 1-0 - ?
Fredag ​​24. maj 1996 (forsinkelse) 9 th  dag MC Algier Dom. Ingen 0-0 - -
Mandag 26. februar 1995 10 th  dag CR Belouizdad Ekst. Nederlag 1-0 - ?
1. marts 1996 11 th  dag MC Oran Dom. Nederlag 3-5 Ali-Messaoud Fodboldbold skygge.svg ? , Hakim Zane Fodboldbold skygge.svg ? , Billal Zouani Fodboldbold skygge.svg ? ?
14. marts 1996 12 th  dag CS Constantine Ekst. Nederlag 2-0 - ?
21. marts 1996 13 th  dag USM Ain Beida Dom. Nederlag 0-1 - ?
28. marts 1996 14 th  dag ASM Oran Dom. Sejr 2-1 Hakim Zane Fodboldbold skygge.svg ? , Kamel Zane Fodboldbold skygge.svg ? ?
4. april 1996 15 th  dag US Chaouia Ekst. Ingen 1-1 Réda Zouani Fodboldbold skygge.svg ? ?
BAGKAMPER
11. april 1996 16 th  dag USM Algier Ekst. Nederlag 4-2 Hakim Zane Mål scoret efter 38 minutter38 th ( pen. ) Mål scoret efter 79 minutter79 th Rahim Mål scoret efter 3 minutter3 e ( Pen. ) Mål scoret efter 71. minut71 e , Brakni Mål scoret efter 53 minutter53 e , Zekri Mål scoret efter 55 minutter55 e
18. april 1996 17 th  dag JS Bordj Menaiel Dom. Ingen 2-2 Chambet Fodboldbold skygge.svg ? Belhadi Fodboldbold skygge.svg ? ?
2. maj 1996 18 th  dag SOM Ain M'lila Ekst. Ingen 0-0 - ?
6. maj 1996 19 th  dag CA Batna Dom. Sejr 1-0 Billal Zouani Fodboldbold skygge.svg ? ?
18. maj 1996 20 th  dag USM El Harrach Ekst. Nederlag 2-1 Allag Fodboldbold skygge.svg ? ?
20. maj 1996 21 th  dag WA Tlemcen Dom. Ingen 1-1 Kamel Zane Fodboldbold skygge.svg ? ?
20. juni 1996 22 th  dag WA Boufarik Ekst. Nederlag 1-0 - ?
27. juni 1996 23 th  dag JS Kabylie Dom. Nederlag 0-1 - Boubrit Mål scoret efter 70 minutter70 th
Torsdag den 25. april 1996 24 th  dag MC Algier Ekst. Nederlag 1-0 - Tebbal Mål scoret efter 19 minutter19. th
Torsdag den 11. juli 1996 25 th  dag CR Belouizdad Dom. Sejr 2-0 Billal zouani Mål scoret efter 23 minutter23 th Mål scoret efter 86 minutter 86 th -
18. juli 1996 26 th  dag MC Oran Ekst. Ingen 1-1 Chambet Fodboldbold skygge.svg ? ?
25. juli 1996 27 th  dag CS Constantine Dom. Sejr 2-0 Chambet Fodboldbold skygge.svg ? , Kamel Zane Fodboldbold skygge.svg ? ?
29. juli 1996 28 th  dag USM Ain Beida Ekst. Nederlag 2-1 Ali-Messaoud Fodboldbold skygge.svg ? ?
1. august 1996 29 th  dag ASM Oran Ekst. Nederlag 2-1 Billel Harkas Fodboldbold skygge.svg ? ?
5. august 1996 30 th  dag US Chaouia Dom. Sejr 5-1 Réda Zouani Fodboldbold skygge.svg ? , Chambet Fodboldbold skygge.svg ? (x2), Billal Zouani Fodboldbold skygge.svg ? , Abdennour Krebazza Fodboldbold skygge.svg ? ?
Endelig rangordning

Rangeringen er baseret på følgende pointskala: en sejr er 3 point værd, uafgjort 1 point og et tab 0 point.

Dateret Tårn Modstander Stadion (by) Resultat Målscorer for USMB
7. marts 1996 32 e endelig WA Mostaganem Mohamed-Bensaïd Stadium - ( Mostaganem ) Sejr 3-1 (ap) Reda Zouani Mål scoret efter 58 minutter58 th Mål scoret efter 113 minutter 113 th , Haddadi Mål scoret efter 97 minutter97 th
1 st april 1996 16 e endelig ES Mostaganem Mohamed-Bensaïd Stadium - ( Mostaganem ) Sejr 0-2 Bourzag Adel Fodboldbold skygge.svg ? , Mohamedi Mohamed Fodboldbold skygge.svg ?
7. juni 1996 8 e endelig WA Tlemcen Brothers-Brakni Stadium - ( Blida ) Sejr 1-0 Chambit Fodboldbold skygge.svg ?
17. juni 1996 Kvartfinaler USM Bel Abbes Mohamed-Bensaïd Stadium - ( Mostaganem ) Sejr 3-1 (ap) Haddadi Mål scoret efter 103 minutter103 e , Merzak Ali Messaoud Mål scoret efter 111 minutter111 e , Réda Zouani Mål scoret efter 120 minutter120 e
28. juni 1996 Semifinale HB Chelghoum lagt Stade du 1er-Novembre-1954 - ( Tizi-Ouzou ) Sejr 2-1 (ap) Réda Zouani Mål scoret efter 46 minutter46 e , billal zouani Mål scoret efter 98 minutter98 e
5. juli 1996 Endelig MC Oran Stade 5. juli 1962 - ( Algier ) Nederlag 1-0 ap -

Ligues kop

Det algeriske fodboldforbund har genstartet konkurrencen under navnet Coupe de la Ligue, og som kun spilles mellem D1- klubber . Konkurrencen finder sted i to forskellige faser. Der er først og fremmest en første fase kendt som gruppefasen eller gruppefasen, som finder sted over seks dage (returflyvning) afhængigt af gruppens sammensætning. Derefter møder den første af de fire puljer hinanden i en knockout-fase efter lodtrækning, og som begynder i semifinalen.

Mødte
30. november 1995 1 st Day MC Algier Brothers-Brakni Stadium - Blida Ingen 1-1 Ameur Ouali Mål scoret efter 88 minutter88 th
7. december 1995 2 E dag JS Bordj Menail Ekst. Nederlag 1-0 -
14. december 1995 3 E dag USM El Harrach Ekst. Nederlag 1-0 -
21. december 1995 4 th Day MC Algier Stade 5. juli 1962 - Alger Ingen 0-0 -
28. december 1995 5 th Day JS Bordj Menail Brothers-Brakni Stadium - Blida Sejr 3-0 Fodboldbold skygge.svg ? , Fodboldbold skygge.svg ? , Fodboldbold skygge.svg ?
4. januar 1996 6 th Day USM El Harrach Brothers-Brakni Stadium - Blida Sejr 2-0 Fodboldbold skygge.svg ? , Fodboldbold skygge.svg ?