Dynamo Kiev 2 - 0 Chakhtar Donetsk
Halvleg 1 - 0 0
Store spillere
Voldgift Vitaliy Hodulian

Den 2006 ukrainske Supercup ( ukrainsk  : Суперкубок України з футболу 2006 , transskription: Superkubok 2006) er den tredje udgave af den ukrainske Supercup , en begivenhed mellem den ukrainske mester og vinderen af den ukrainske Cup. Omstridt den16. juli 2006Chernomorets Stadium i Odessa , Ukraine foran 35.000 tilskuere, vandt Dynamo Kiev kampen på bekostning af Chakhtar Donetsk med en score på 2-0.

Deltagere

Mødet sætter Dynamo Kiev mod Chakhtar Donetsk . Chakhtar kvalificerer sig til deres sejr i det ukrainske fodboldmesterskab 2005-2006 med klubben i Kiev som delfin. Dynamo kvalificerer sig til Supercopa takket være deres sejr i den ukrainske fodboldcup 2005-2006 , især med at slå Metalurg Zaporizhjye i finalen eller FC Karpaty Lviv i semifinalen.

Møde

Kampen finder sted over en periode på halvfems minutter. I tilfælde af uafgjort finder en straffesparkskonkurrence sted uden forudgående overtidsperiode. Reglen om tre udskiftninger anvendes ikke til denne kamp. Dynamo foretager seks ændringer i løbet af spillet, og Shakhtar foretager fem ændringer.

Dynamo Kiev førte med et mål til nul i det tiende minut af spillet takket være åbningen fra Marjan Marković . Tre minutter efter afslutningen af ​​reguleringstiden scorer Dynamo-spiller Artem Milevskyi et andet mål. Kiev vinder Supercopa med en endelig score på to mål til nul.