Den Lilleküla Stadium , vært for kampen.
Real Madrid 2 - 4 ap Atlético de Madrid
Reguleringstid 2 - 2 0
Halvleg 1 - 1 0

Den UEFA Super Cup i 2018 er den 43 th  udgave af UEFA Super Cup .

Kampen placerer de to spanske klubber i Real Madrid , der er forsvarende mester i konkurrencen og også vinder af Champions League 2017-2018 og Atlético Madrid , vinder af Europa League 2017-2018 .

Mødet finder sted den 15. august 2018Lilleküla Stadium , der ligger i Tallinn , Estland .

Kampens regler er reglerne for en europacupfinale: kampens varighed er 90 minutter. Hvis der stadig er uafgjort, spilles en overtid på to gange femten minutter. Hvis der stadig er uafgjort ved slutningen af denne ekstra tid, en straf shoot-out er taget. Tre udskiftninger er godkendt for hvert hold.

Den Atletico Madrid vandt sin tredje Super Cup ved at slå Real Madrid efter forlænget spilletid med den score på 4 mål til 2. Real Madrid, der vandt fire gange med prøvelser og mistede sin tredje sidste europæiske Supercup.

Stadion

Lilleküla Stadium blev udnævnt til vært for UEFA Super Cup efter et møde i UEFA's Executive Committee i Athen den15. september 2016. Dette er den første UEFA Super Cup, der finder sted i Estland. Tidligere har stadionet især været vært for Euro Under 19-finalen i 2012 .

Åbnet i 2001 er det det største fodboldstadion i landet, der er vært for det estiske landsholds kampe såvel som for Flora Tallinn . Dens kapacitet er 9.692, hvilket øges til lejligheden.

Match

15. august 2018 Real Madrid 2 - 4 ap Atlético de Madrid Lilleküla Stadium , Tallinn
9:00 CEST
Karim Benzema Mål scoret efter 27 minutter27 e
Sergio Ramos Mål scoret efter 63 minutter63 th ( pén. )
( 1 - 1 , 2 - 2 , 2 - 4 ) Mål scoret efter 1 minut1 st Mål scoret efter 79 minutter 79 e Diego Costa
Mål scoret efter 98 minutter98 e Saúl Ñíguez
Mål scoret efter 104 minutter104 e Koke
Voldgift: Szymon Marciniak
Rapport
Sæt venstre arm realmadrid1819h.png Kropssæt realmadrid1819H.png Kit højre arm realmadrid1819h.png Kit shorts realmadrid1819h.png Realmadrid1819h.png sokkesæt Real Madrid Kit venstre arm atlmadrid1819H.png Kropssæt cadm1819H.png Kit højre arm atlmadrid1819H.png Shorts-sæt cadm1819h.png Kit sokker cadm1819h.png Atlético de Madrid