Titelindehaver Olympiske Lyon (2)
Vinder Olympiske Lyon (3)
Finalist Paris Saint Germain

Navigation

Den 2004-udgaven af Champions Trophy er den 28 th  udgave af Champions Trophy . Kampen modsætter sig Olympique Lyonnais , mester i Frankrig 2003-2004 til Paris Saint-Germain , vinder af Coupe de France 2003-2004 .

Kampen dømt af Gilles Veissière finder sted den31. juli 2004på Pierre-de-Coubertin stadion i Cannes . Efter en resultatløs første halvleg åbnede Giovane Élber scoringen for Olympique Lyonnais i det femtifjerde minut. Paris Saint-Germain udlignede i 79 th minut med en scoring fra Fabrice Fiorèse . Ved afslutningen af ​​reguleringstiden (90 minutters spil) er stillingen 1-1. Der spilles ingen overarbejde. Den Lyonnais vandt under straf kampen går ud med en score på 7 til 6, hvilket bevarer deres trofæ.

Kampark

Kampens regler er som følger: Kampens varighed er 90 minutter. Hvis der stadig er uafgjort, en straf shoot-out er taget. Tre udskiftninger er godkendt for hvert hold.

31. juli 2004 Paris Saint Germain 1-1 Olympique lyonnais Pierre-de-Coubertin Stadium
20:45 ( UTC + 2 )
Fiorèse Mål scoret efter 71. minut71 e ( 0-0 ) Mål scoret efter 54 minutter54 th Elber Tilskuere: 9.429

16 Jerome Alonzo Målmand

5 Bernard Mendy 24 José-Karl Pierre-Fanfan 6 Mario Yepes 22 Sylvain Armand 11 Fabrice Fiorèse 88 e 14 Édouard Cissé 17 Jean-Hugues Ateba 25 Jérôme Rothen 28 Danijel Ljuboja 79 e 8 Reinaldo 64 e
Kaptajn

Udskiftet efter 88 minutter

Erstattet efter 79 minutter
Udskiftet efter 64 minutter

Stedfortrædere:
1 Lionel Letizi Målmand

2 Stéphane Pichot 7 Alioune Touré 79 th 9 Pedro Miguel Pauleta 64 th 18 Selim Benachour 88 th