Namibias flag.svg Collin Benjamin (2)
Flere optrædener Filippo Inzaghi
Krystalklar app kworldclock.pngFor den kommende konkurrence se:
Dubai Football Challenge 2015

Den Dubai Challenge Cup (også kendt som Dubai Football Challenge ) er en venlig fodbold konkurrence mellem to til fire hold med annonceringspartneren af flyselskabet Fly Emirates .

Historisk

Turneringen er grundlagt af Mohammed Bin Rashed og De Forenede Arabiske Emiraters hold . Den første udgave fandt sted i9. januar 2007og det bliver vundet af den tyske klub Hamburg SV .

Ingen Forenede Arabiske Emiraters klub eller landshold har vundet Dubai Challenge Cup. Byen Dubai har dog modtaget international venskabskonkurrence siden starten i 2007 .

Den AC Milan er den mest succesfulde klub, foran Hamburg SV .

Regler

Forskrifter fra 2007 til 2008

To nationale hold stod over for to internationale klubber med firmaet Fly Emirates som reklamepartner . Landsholdene spiller to kampe mod klubberne, men konkurrerer ikke mod hinanden. Klubberne spiller to kampe mod landsholdene, men konkurrerer ikke mod hinanden. Alle FIFA internationale regler overholdes i denne konkurrence, såsom straffe og frispark.

Den gyldne sko er den bedste spiller i kampen er to separate titler, den bedste spiller i kampen er den spiller, der producerede kampens bedste præstation, mens den gyldne sko er årets bedste spiller svarende til konkurrencen. Golden Shoe vælges inden kampen, mens den bedste spiller i kampen vælges i slutningen af ​​kampen.

Forordning siden 2009

To hold enten fra den arabiske verden eller med firmaet Fly Emirates som reklamepartner står over for hinanden i løbet af en enkelt 90-minutters kamp (overarbejde og straffesparkskonkurrence tilføjet i tilfælde af uafgjort). Vinderen af ​​denne kamp vinder titlen som Dubai Challenge Cup Champion.

Som i 2007-2008 overholdes alle internationale FIFA-regler i denne konkurrence såsom straffe og frispark. Den gyldne sko er kampens bedste spiller er to separate titler, den bedste spiller i kampen er den spiller, der producerede kampens bedste præstation, mens den gyldne sko er årets bedste spiller svarende til konkurrencen. Den gyldne sko vælges inden kampen, mens den bedste spiller i kampen vælges i slutningen af ​​kampen.

Kampen spilles i to perioder på 45 minutter hver. Overtrædelser straffes som i en normal fodboldkamp for at kæmpe mod anti-play: dette er generelt al brutalitet eller anti-play handlinger udøvet mod en modstander.

2007-udgave

Dubai Challenge Cup 2007 spilles i januar 2007 af fire hold: De Forenede Arabiske Emirater , Iran , Hamborg og VfB Stuttgart .

Gruppekampe

9. januar 2007 Forenede Arabiske Emirater 2–1 Stuttgart Al-Rashid Stadium , Dubai
Rapport
11. januar 2007 Forenede Arabiske Emirater 0–1 Hamborg Al-Rashid Stadium , Dubai

2008-udgave

Dubai Challenge Cup 2008 spilles fra november til december 2008 med fire hold: De Forenede Arabiske Emirater , Kina , Hamborg og Vasco da Gama .

12. januar 2008 Hamborg 4–0 Kina Al-Rashid Stadium , Dubai
Van der Vaart Mål scoret efter 44 minutter44 e Mål scoret efter 53 minutter 53 e
Castelen Mål scoret efter 58 minutter58 e
Guerrero Mål scoret efter 75 minutter75 e
Rapport
12. januar 2008 Vasco da Gama 1–0 Forenede Arabiske Emirater Al-Rashid Stadium , Dubai

2009-udgave

Dubai Challenge Cup 2009 spilles videre 1 st januar 2009i en kamp mellem Hamburger SV og AC Milan .

Match

6. januar 2009 AC Milan 1–1 Hamburg SV Al-Rashid Stadium , Dubai
Ronaldinho Mål scoret efter 62 minutter62 e ( pen. ) Benjamin Mål scoret efter 66 minutter66 th Tilskuere: 12.000