Flere år Hold 0M.0 ( B. )
1950 - 1957 Italien 15 (4)
1 Officielle nationale og internationale konkurrencer.
2 officielle kampe (venskabskampe valideret af FIFA inkluderet).

Ermes Muccinelli (født den28. juli 1927i Lugo i provinsen Ravenna i Emilia Romagna og døde den4. november 1994i Savona i Liguria ) er en italiensk international fodboldspiller ( højre angriber eller højrefløj ), der begyndte sin karriere i perioden efter Anden Verdenskrig og var aktiv indtil slutningen af 1950'erne .

Biografi

Klubkarriere

Han spillede først på FC Biellese 1902 , derefter i Juventus , derefter i Lazio Rom og til sidst i Côme Calcio 1907 . Han vandt alle sine nationale titler med Juventus og Lazio Rom.

Han er mest berømt for sin ni-årige periode med klubben Juve . Han spillede sin første kamp der24. november 1946i en 4-0 Serie A succes over Triestina og vandt i sidste ende fire titler (to mesterskaber og to kopper ). I alt scorede han i alt 69 mål i 228 kampe for Bianconere .

Efter sin pensionering flyttede han til Riviera di Ponente i Ligurien , hvor han døde i 1994 i en alder af 67 år efter hjerte-kar- problemer . Stadionet i hans hjemby Lugo blev omdøbt til hans ære.

Udvælgelseskarriere

Som en angriber, Ermes Muccinelli (øgenavnet løbet af sin karriere Mucci , Golden Arrow , eller lomme angriber på grund af hans lille størrelse) er en italiensk international 15 gange (1950-1957) for 4 mål. Han spiller sit første valg på5. marts 1950i en 3-1 sejr over Belgien .

Han deltog i fodbold-verdensmesterskabet i 1950 i Brasilien . Han scorede et mål i 75 th  minut mod Sverige utilstrækkelig til at bringe uafgjort (2-3). Han holder i begge kampe i denne verden (Sverige og Paraguay ).

Han deltog i verdensmesterskabet i fodbold i 1954 i Schweiz . Han scorede et mål i slutspillet mod Egypten (2-1) i første omgang. Han deltog i to kampe i den sidste fase (to kampe mod Schweiz ) uden at score et eneste mål.