Bedste spiller Regular Season: Robbie Keane Finals: Robbie Keane

Topscorer (r) Bradley Wright-Phillips (27 mål)
Bedste spiller Landon Donovan (19 assists)

Navigation

Den 2014 Major League Soccer sæson er den 19 th  sæson af Major League Soccer , den professionelle liga for fodbold i Nordamerika . Det består af nitten hold (16 fra USA og 3 fra Canada ) for sidste gang i dets historie, siden mesterskabet fra 2015-sæsonen vil have 21 hold med tilføjelse af et hold i New York ( New York) . York City FC ) og Orlando ( Orlando By SC ).

Tre af USAs fire kvalificeringspladser til CONCACAF Champions League 2015-2016 er tildelt: til vinderen af Supporters Shield og den anden sammenslutning og til vinderen af Major League Soccer Cup , mens fjerdepladsen går til vinderen af Lamar Hunt US Open Cup .

På grund af ændringer i organisationen af det canadiske mesterskab tildeles den kvalificerende plads til CONCACAF Champions League 2015-2016 undtagelsesvis via MLS. Således kvalificerer det bedste canadiske hold i den regulære sæson sig til denne konkurrence.

Den regelmæssige sæson starter den 8. marts og slutter på 26. oktober. Playoffs finder sted i skridt.

De 19 deltagende franchiser

Menu

Stadioner

Chicago Fire Chivas USA Colorado Rapids Columbus Crew DC United
Toyota Park StubHub Center Dicks Sporting Goods Park Columbus Crew Stadium RFK Stadium
Kapacitet: 20.000 Kapacitet: 27.000 Kapacitet: 19.680 Kapacitet: 20.455 Kapacitet: 45.596
Toyota Park interiør (om natten) .jpg HomeDepotCenter1.jpg Dick's Park.jpg Columbus besætningsstadion mls allstars 2005.jpg Rfkstadium.png
FC Dallas Houston Dynamo Los Angeles Galaxy Montreal Impact New England Revolution
Toyota Stadium BBVA Compass Stadium StubHub Center Saputo Stadium Gillette stadion
Kapacitet: 21,193 Kapacitet: 22.000 Kapacitet: 27.000 Kapacitet: 20.341 Kapacitet: 68.000
Pizza Hut Park 2006 MLS Cup.jpg BBVA Compass Stadium, Skyline View.JPG HomeDepotCenter1.jpg Saputo Stadium Impact New York 2012-07-28.jpg Gillette Stadium.jpg
New York Red Bulls Philadelphia Union Portland Timbers Ægte saltsø Jordskælv fra San José
Red Bull Arena PPL Park Providence Park Rio Tinto Stadium Buck Shaw Stadium
Kapacitet: 25.189 Kapacitet: 18.500 Kapacitet: 20.323 Kapacitet: 20,008 Kapacitet: 10.300

New York Red Bulls Mike petke Thierry Henry
Philadelphia Union John Hackworth Jim Curtin (10/06/14)
Brian Carroll
Portland Timbers Caleb Porter Will Johnson
Ægte saltsø Jeff Cassar Kyle beckerman
Jordskælv fra San José Mark Watson Ian Russell (15.10.14)
Chris Wondolowski
Seattle Sounders Sigi Schmid Brad evans
Kansas City Sporting Verms, PeterPeter Vermes Matt Besler
Toronto fc Ryan Nelsen Greg Vanney (31.08.14)

T  : Titelindehaver
C  : Vinder af Lamar Hunt US Open Cup 2014 og kvalifikation til CONCACAF Champions League 2015-2016

Resultater

Kilde: mlssoccer.com

Interforeningskampe Resultater tabel - opdatering:27. oktober 2014
Resultater (▼ dom., ►ext.) CHIC CHIV COLO COLU DCU FCD HOU THE G MIN NAR NYRB PHI POR RSL SJE HAV SPO TOR VAN
  • Ude sejr
Intra-association kampe West Association Resultater tabel - opdatering:27. oktober 2014
Resultater (▼ dom., ►ext.) CHIV COLO FCD THE G POR RSL SJ HAV VAN CHIV COLO FCD THE G POR RSL SJ HAV VAN
Østforeningen Resultater tabel - opdatering:27. oktober 2014
Resultater (▼ dom., ►ext.) CHIC COLU DCU HOU MIN Ikke relevant NYRB PHI SPO TOR CHIC COLU DCU HOU MIN Ikke relevant NYRB PHI SPO TOR

Regler

Til kampene i første runde modtager det fjerde hold fra Western Conference det femte fra denne samme forening. Det samme gælder for den østlige konference. Denne runde finder sted i en enkelt kamp med ekstra tid og straffesparkskonkurrencer. Det bedste hold for hver konference står over for i semifinalen i konferencen, holdet er resultatet af den første runde af sin konference, og den anden semifinale af hver konference placerer holdene, der har afsluttet anden og tredje i den normale fase.

Konferencens semifinaler og finaler spilles i en tovejskamp med tilbagevenden til det toprangerede hold. I år introduceres regel for udebane for første gang i MLS-historien. Således i tilfælde af uafgjort i mål i slutningen af ​​de to kampe kvalificerer det hold, der har scoret flest mål på udebane. Ellers finder en forlængelse af to perioder på 15 minutter sted. Denne regel gælder ikke for overarbejde. Uanset antallet af scorede mål i overarbejde finder der således en straffesparkskonkurrence sted, hvis de to hold forbliver ens.

MLS-finalen finder sted på banen for det bedste hold i den normale fase. Denne finale finder sted i en enkelt kamp med ekstra tid og straffe til at beslutte mellem holdene, hvis det er nødvendigt.

Mesterskabet vinder kvalificerer sig til CONCACAF Champions League 2015-2016 . Da Los Angeles Galaxy allerede har kvalificeret sig til denne konkurrence, før det vandt mesterskabet, tildeles dette sted det bedste ukvalificerede regelmæssige sæsonhold, nemlig Real Salt Lake .

Bestyrelse

Første runde Konference semifinaler Konferencefinaler MLS Cup 2014
2. og 8. november 2014 22. og 29. november 7. december 2014, StubHub Center , Carson

20:00 CDT
JV Watson 35 thAdvaret efter 35 minutter Akindele Mål scoret efter 40 minutter40 th Michel Mål scoret efter 84 minutter84 th Díaz 85 thAdvaret efter 85 minutter Escobar 85 thAdvaret efter 85 minutter Advaret efter 14 minutter 14 e Koffie Advaret efter 45 minutter 45 th Morales Flores Advaret efter 57 minutter 57 th K. Waston Mål scoret efter 64 minutter64 th Hurtado Advaret efter 85 minutter 85 th Fernandez Rødt kort 90 + 6 th Fernandez Tilskuere: 10.279
Dommere: Mark Geiger
Rapport
30. oktober 2014 New York Red Bulls 2 - 1 Kansas City Sporting Red Bull Arena , Harrison
8:00 EDT
Wright-Phillips Mål scoret efter 77 minutter77 th Wright-Phillips Mål scoret efter 90 minutter90 th Mål scoret efter 53 minutter53 e Dwyer Tilskuere: 15.518
Dommer: Armando Villarreal
Rapport
Konference semifinaler Er
1 st november 2014 Columbus Crew 2 - 4 New England Revolution Columbus Crew Stadium , Columbus
16:00 EDT
Meram Mål scoret efter 64 minutter64 th Francis 70 thAdvaret efter 70 minutter Añor 90 + 1 eAdvaret efter 90 + 1 minutter Higuaín Mål scoret efter 90 + 4 minutter90 + 4 th ( pen. ) Advaret efter 19 minutter 19 th Gonçalves Mål scoret efter 34 minutter34 th Davies Mål scoret efter 51 minutter51 E Tierney Mål scoret efter 70 minutter70 th Nguyen Mål scoret efter 78 minutter78 th Davies Tilskuere: 9.040
Dommere: Drew Fischer
Rapport
9. november 2014 New England Revolution 3 - 1 Columbus Crew Gillette Stadium , Foxborough
Rapport

New England Revolution vinder med en samlet score på 7-3.

2. november 2014 New York Red Bulls 2 - 0 DC United Red Bull Arena , Harrison
16:00 EST
Wright-Phillips Mål scoret efter 40 minutter40 th McCarty 43 rdAdvaret efter 43 minutter Luyindula Mål scoret efter 73 minutter73 e Bitolo 82 ndAdvaret efter 82 minutter Miller 84 thAdvaret efter 84 minutter Tilskuere: 18.054
Dommer: Hilario Grajeda
Rapport
8. november 2014 DC United 2 - 1 New York Red Bulls Robert F. Kennedy Memorial Stadium , Washington
14:30 EST
DeLeon Mål scoret efter 37 minutter37 th Espíndola 58 thAdvaret efter 58 minutter Kemp 85 thAdvaret efter 85 minutter Frankin Mål scoret efter 90 + 1 minutter90 + 1 e Espíndola 90 + 6 thRødt kort Advaret efter 42 minutter 42 nd Miller Mål scoret efter 57 minutter57 th Luyindula Rødt kort 78 th Miller Advaret efter 89 minutter 89 th Wright-Phillips Tilskuere: 20 187 Dommer
: Ismail Elfath
Rapport

New York Red Bulls vinder med en samlet score på 3-2.

Hvor er
1 st november 2014 Ægte saltsø 0 - 0 Los Angeles Galaxy Rio Tinto Stadium , Sandy
18:00 MDT
Beltran 63 thAdvaret efter 63 minutter Wingert 67 thAdvaret efter 67 minutter Advaret efter 53 minutter 53 E Gonzalez Advaret efter 77 minutter 77 E Rogers Tilskuere: 20.713
Rapport

Los Angeles Galaxy vinder med en samlet score på 5-0.

2. november 2014 FC Dallas 1 - 1 Seattle Sounders FC Toyota Stadium , Frisco
20:00 MDT
Michel Mål scoret efter 34 minutter34 th ( pen. ) Mål scoret efter 54 minutter54 th Alonso Advaret efter 74 minutter 74 th González Tilskuere: 16.112
Dommer: Allen Chapman
Rapport
10. november 2014 Seattle Sounders FC 0 - 0 FC Dallas CenturyLink Field , Seattle
19:30 PST
Advaret efter 14 minutter 14 e Hernandez Tilskuere: 38.912
Dommer: Baldomero Toledo
Rapport

Seattle Sounders vinder med en samlet score på 1-1 takket være udebanemålsreglen .

Konferencefinaler Er
23. november 2014 New York Red Bulls 1 - 2 New England Revolution Red Bull Arena , Harrison
14:00 EST
Wright-Phillips Mål scoret efter 27 minutter27. th Henry 37 thAdvaret efter 37 minutter Sekagya 43 thAdvaret efter 43 minutter Eckersley 54 thAdvaret efter 54 minutter Wright-Phillips 60 thAdvaret efter 60 minutter Alexander 63 thAdvaret efter 63 minutter Cahill 77 thAdvaret efter 77 minutter Mål scoret efter 17 minutter17 e Bunbury Advaret efter 23 minutter 23 rd Soares Advaret efter 26 minutter 26 E Jones Advaret efter 67 minutter 67 E Caldwell Advaret efter 83 minutter 83 e Nguyen Mål scoret efter 85 minutter85 th Jones Tilskuere: 25.000
dommere: Allen Chapman
Rapport
29. november 2014 New England Revolution 2 - 2 New York Red Bulls Gillette Stadium , Foxborough
15:00 EST
Davies Mål scoret efter 41 minutter41 TH Davies Mål scoret efter 70 minutter70 th Mål scoret efter 26 minutter26 E Cahill Mål scoret efter 52 minutter52 th Luyindula Advaret efter 60 minutter 60 th McCarty Advaret efter 90 + 2 minutter 90 + 2. Bitolo Advaret efter 90 + 3 minutter 90 + 3 rd Sat Tilskuere: 32.698
Dommere: Baldomero Toledo
Rapport

New England Revolution vinder med en samlet score på 4-3.

Hvor er
23. november 2014 Los Angeles Galaxy 1 - 0 Seattle Sounders FC StubHub Center , Carson
14:00 PST
DeLaGarza 8. thAdvaret efter 8 minutter Ishizaki 35 thAdvaret efter 35 minutter Sarvas Mål scoret efter 52 minutter52 nd Advaret efter 3 minutter 3 e Yedlin Advaret efter 37 minutter 37 th Scott Tilskuere: 27.000
dommere: Kevin Stott
Rapport
30. november 2014 Seattle Sounders FC 2 - 1 Los Angeles Galaxy CenturyLink Field , Seattle
Rapport

Los Angeles Galaxy vinder med en samlet score på 2-2 takket være ude målreglen .

2014 MLS-finale
7. december 2014 Los Angeles Galaxy 2 - 1 ap New England Revolution StubHub Center , Carson
12:00 PST
Donovan 45 + 1 e Zardes 52 e Rogers 82 e Keane 92 e Keane 111 e Sarvas 113 e Gordon 113 eAdvaret efter 45 + 1 minutter

Bedste målmænd

Du skal have spillet mindst 1500 minutter for at blive klassificeret.