jorden Laval 0-0 ap (5-4)

Kronologi

I 2012 - 2013 sæsonen af Le Mans FC , en fransk fodboldklub , så holdet spille i Ligue 2 .

For-sæson

Efter at have afsluttet i 17 th  sted, klubben begynder sin 18 th  sæson i Ligue 2 siden starten i 1985. Selvom klubben har sikret sin plads i sporten, de vedrører finanser. Under genoptagelseskonferencen annoncerede præsident Henri Legarda et reduceret budget til 11 millioner euro. Men11. juli 2012, beslutter DNCG's klageudvalg om klubbenes degradering til National . Henri Legarda beslutter at appellere denne beslutning til CNOSF . Høringen finder sted den19. juli, i selskab med borgmesteren i Le Mans, Jean-Claude Boulard, som "agter at støtte de territoriale samfunds støtte til klubbens appelproces" . Efter denne høring fremsætter CNOSF et gunstigt forligsforslag, der får klubben til at vende tilbage til DNCG onsdag.25. juli. Efter at have givet nye økonomiske garantier opretholdes Le Mans FC officielt i Ligue 2 for sæsonen 2012-2013 , kun to dage før mesterskabet genoptages.

Stod over for økonomiske vanskeligheder, registrerede klubben mange afgange i løbet af sommeren. Den første spiller, der forlader klubben, er den algeriske venstreback Brahim Boudebouda , der opsiger sin kontrakt med Le Mans FC den12. juni. Han efterfølges af en spiller i slutningen af ​​sin kontrakt, Pierre Gibaud, der tilslutter sig den røde stjerne . Klubben registrerer også afgange i slutningen af ​​deres kontrakt med Didier Ovono , Idir Ouali og Fredrik Strømstad . Den nigerianske angriber Moussa Maazou forlader klubben6. juliat blive medlem af ES Sahel . Endelig tilmeldte den haitiske midtbanespiller Jeff Louis sig med AS Nancy-Lorraine , og den ghanesiske Moussa Narry opsagde sin kontrakt.

Le Mans FC har endnu ikke nogen rekrutter til genoptagelse af mesterskabet mod RC Lens . Klubben registrerede ikke desto mindre fire ankomster inden afslutningen af ​​transfermarkedet4. september. Olivier Thomert , tidligere spiller i klubben fra 1999 til 2002, derefter i seks måneder i 2010, er den første Sarthe-rekrutter og underskriver en etårskontrakt. Den symbolske AS Saint-Étienne-målmand Jérémie Janot tilmeldte sig tre sæsoner med Le Mans, som derefter registrerede lånene fra Amara Baby og Jean-Eudes Maurice .

Teknisk support

Denis Zanko har været træner for det første hold, siden han blev udnævnt af præsident Henri Legarda idecember 2011. Han var tidligere direktør for træningscenteret og træner for reserveholdet siden 2008 . Alain Ravera den anden som assisterende træner. François Bommé er den nye målmandstræner efter Olivier Pédémas afgang . Andre mennesker er dedikeret til gruppens fysiske og medicinske områder. Frédérik Taouss er klubbens læge, mens Thierry Lemée er dens fysioterapeut. Emmanuel Soulard er den fysiske træner for anden sæson i træk.

Sponsorer og udstyrsleverandør

Klubbens leverandør af udstyr er Macron . Klubbens jersey-sponsorer er: mærkerne "le Gaulois" (hjemme) og "Poulets de Loué" (uden for) LDC- firmaet med speciale i avl og markedsføring af fjerkræ, det gensidige forsikringsselskab Groupama og Super U-mærket .

Professionel arbejdsstyrke

Samlede statistikker

Sportsrekord for Le Mans FC første hold
Konkurrence Starter på tur Færdig Kampe spillet Vandt Tegner Faret vild Mål for Mål imod Forskel

Forberedelseskampe

Det professionelle team overtager sin overtagelse 21. juniog spillede fem forberedelse kampe mod et udvalg af gratis UNFP spillere på7. juli, overfor Laval Stadium den11. juli, vender mod det amerikanske Créteil-Lusitanos videre14. juli, mod Poiré-sur-Vie videre17. juliog mod Niort den 20. Resultaterne sluttede med to nederlag og tre uafgjort.

Dateret Modstander Beliggenhed Resultat Målscorer for Le Mans FC Overflod
lørdag 7. juli 2012 UNFP Bonnetable 1-1 Ekeng Ekeng Mål scoret efter 39 minutter39 th Rapport
onsdag 11. juli 2012 Laval stadion Evron 1-4 Cissé Mål scoret efter 13 minutter13. th Rapport
lørdag 14. juli 2012 Amerikanske Creteil-Lusitanos Mamer 2-2 Thomas , Cisse Rapport
tirsdag 17. juli 2012 Le Poiré-sur-Vie VF Pilen 0-3 Rapport
Fredag 20. juli 2012 Chamois niortais Ecommoy 1-1 Doumbia Mål scoret efter 25 minutter25 th Rapport

Mesterskab

Den 2012-2013 sæson af Ligue 2 er 74:e udgave af den franske anden division i fodbold og det ellevte under navnet ”Ligue 2” . Divisionen modsætter sig tyve klubber i en række på otteogtredive møder. Det bedste fra dette mesterskab forfremmes til Ligue 1 .

Den fremmede fra den foregående sæson, SC Bastia , Ligue 2-mester i 2011-2012 , Stade de Reims , der finder eliten i fransk fodbold 33 år efter at have forladt den, og ES Troyes AC , erstattes af SM Caen , Dijon FCO og AJ Auxerre , der forlod første division 32 år efter at have tilsluttet sig den. Det nedrykkede fra den foregående sæson, FC Metz , der blev medlem af tredje division for første gang i sin historie, US Boulogne CO og Amiens SCF , erstattes af Nîmes Olympique , nationalmester i 2011-2012 , Chamois niortais og GFC Ajaccio . Ved slutningen af denne sæson, er Le Mans FC forvist til National ( 3 rd  division) med CS Sedan ( 19 th ) og GFCO Ajaccio ( 20 th ) på trods af deres 2-1 sejr mod Lens foran mere end 20 tilskuere.

Dateret Ingen. Modstander Beliggenhed Resultat Målscorer for Le Mans FC Firkant Overflod
26. juli 1 RC-linse Ekst. Lige 2 - 2 Sylla Mål scoret efter 20 minutter20 th , Derouard Mål scoret efter 86 minutter86 th 7 th 14 782
3. august 2 Dijon FCO Dom. Symbol modsætter vote.svg 1 - 2 Sylla Mål scoret efter 59 minutter59 th 15 th 5.460
10. august 3 LB Chateauroux Ekst. Symbol modsætter vote.svg 0 - 1 17 th 3.813
20. august 4 AJ Auxerre Dom. Symbol support vote.svg 3 - 1 Cisse Mål scoret efter 3 minutter3 e , Derouard Mål scoret efter 53 minutter53 th , Thomas Mål scoret efter 56 minutter56 e 13. th 6 455
27. august 5 FC Nantes Ekst. Symbol modsætter vote.svg 0 - 2 16 th 18 085
31. august 6 Clermont-fod Dom. Symbol support vote.svg 3 - 1 Cisse Mål scoret efter 21 minutter21 th Mål scoret efter 26 minutter 26 th , Thomas Mål scoret efter 79 minutter79 e 12 th 5 120
14. september 7 SM Caen Ekst. Symbol support vote.svg 0 - 2 Kanté Mål scoret efter 45 minutter45 th , Sylla Mål scoret efter 81 minutter81 th 9 th 9,211
21. september 8 Chamois niortais Dom. Lige 2 - 2 Thomas Mål scoret efter 57 minutter57 e (76) 10 th 5.602
28. september 9 Angers SCO Ekst. Symbol modsætter vote.svg 4 - 0 11 th 6,879
5. oktober 10 CS Sedan Dom. Symbol support vote.svg 1 - 0 Kanté Mål scoret efter 42 minutter42 nd 7 th 5.303
19. oktober 11 Olympiske Nimes Ekst. Symbol modsætter vote.svg 2 - 1 Thomert Mål scoret efter 40 minutter40 th 10 th 4.630
26. oktober 12 Laval stadion Dom. Symbol support vote.svg 2 - 0 Kante Mål scoret efter 9 minutter9 e , Mendes Mål scoret efter 10 minutter10 e 7 th 7,002
2. november 13 FC Tours Ekst. Symbol modsætter vote.svg 2 - 0 10 th 5.130
9. november 14 FC Istres Ekst. Symbol modsætter vote.svg 1 - 0 12 th 1.927
23. november 15 Guingamp Dom. Symbol modsætter vote.svg 0 - 2 14 th 5 482
30. november 16 AC Arles-Avignon Ekst. Lige 0 - 0 15 th 2,017
11. december 17 Gazelec Ajaccio Dom. Symbol support vote.svg 1 - 0 Thomas Mål scoret efter 23 minutter23. rd 12 th 5.265
14. december 18 Le Havre AC Ekst. Symbol modsætter vote.svg 1 - 0 14 th 7 779
22. december 19 AS Monaco Dom. Symbol modsætter vote.svg 2 - 3 Coulibaly Mål scoret efter 53 minutter53 e (csc), Sanson Mål scoret efter 67 minutter67 e 14 th 8.576
11. januar 20 Dijon FCO Ekst. Symbol modsætter vote.svg 30 15 th 7 779
18. januar 21 LB Chateauroux Dom. Symbol support vote.svg 2 - 0 Sido Mål scoret efter 7 minutter7 th , Cissé Mål scoret efter 49 minutter49 th 13. th 4.128
25. januar 22 AJ Auxerre Ekst. Lige 1 - 1 Maeyens Mål scoret efter 90 minutter90 th (csc) 12 th 4.663
2. februar 23 FC Nantes Dom. Symbol modsætter vote.svg 0 - 3 15 th 9,211
8. februar 24 Clermont FA Ekst. Lige 1 - 1 Mendes Mål scoret efter 52 minutter52 nd 15 th 2 954
15. februar 25 SM Caen Dom. Lige 1 - 1 Sanson Mål scoret efter 35 minutter35 th 16 th 6 364
22. februar 26 Chamois niortais Ekst. Symbol support vote.svg 2 - 3 Sanson Mål scoret efter 50 minutter50 th , Thomas Mål scoret efter 63 minutter63 th , Zhang Mål scoret efter 80 minutter80 th 14 th 4.045
1 st marts 27 SCO Angers Dom. Symbol modsætter vote.svg 0 - 2 14 th 7 367
8. marts 28 CS Sedan Ekst. Symbol modsætter vote.svg 2 - 1 Sido Mål scoret efter 86 minutter86 th 17 th 4 860
15. marts 29 Olympiske Nimes Dom. Symbol modsætter vote.svg 0 - 3 18. th 11 980
29. marts 30 Laval stadion Ekst. Symbol modsætter vote.svg 2 - 1 Omrani Mål scoret efter 37 minutter37 th 18. th 5.197
5. april 31 FC Tours Dom. Symbol support vote.svg 1 - 0 Mendes Mål scoret efter 83 minutter83 e 18. th 7.537
12. april 32 FC Istres Dom. Symbol modsætter vote.svg 1 - 2 Thomert Mål scoret efter 36 minutter36 th 18. th 6 624
19. april 33 EA Guingamp Ekst. Symbol modsætter vote.svg 6 - 1 Sylla Mål scoret efter 67 minutter67 th 18. th 11 519
26. april 34 AC Arles-Avignon Dom. Lige 0 - 0 18. th 6 355
3. maj 35 Gazelec Ajaccio Ekst. Symbol support vote.svg 1 - 3 Landel Mål scoret efter 20 minutter20 th , Cissé Mål scoret efter 32 minutter32 th , Thomas Mål scoret efter 45 minutter45 th 16 th 1.118
10. maj 36 Le Havre AC Dom. Symbol modsætter vote.svg 0 - 4 17 th 12 310
17. maj 37 AS Monaco Ekst. Symbol modsætter vote.svg 2 - 1 Sylla Mål scoret efter 84 minutter84 th 18. th 8 058
24. maj 38 RC-linse Dom. Symbol support vote.svg 2 - 1 Baby Mål scoret efter 7 minutter7 th , Thomas Mål scoret efter 14 minutter14 th 18. th 21 373

Fransk Cup

Den Coupe de France 2012-2013 er den 96 th  udgave af Frankrig Cup , en knockout konkurrence grubetæring amatør fodboldklubber og fagfolk i hele hovedstadsområdet Frankrig og oversøiske territorier . Det er organiseret af FFF og dets regionale ligaer.

Dateret Tårn Modstander Beliggenhed Resultat Målscorer for Le Mans FC Overflod Streamer
17. november 2012 7 e  tårn FCM Aubervilliers Ekst. Symbol support vote.svg 0 - 3 Mendes Mål scoret efter 25 minutter25 e , Derouard Mål scoret efter 71. minut71 e , Baby Mål scoret efter 84 minutter84 e 800
8. december 2012 8 e  tårn Evreux FC 27 Ekst. Symbol support vote.svg 0 - 1 Mendes Mål scoret efter 45 minutter45 th
5. januar 2013 32 e endelig Poiré-sur-Vie Dom. Symbol modsætter vote.svg 1 - 2 Kanté Mål scoret efter 44 minutter44 th 6374

Ligues kop

Den Cup 2012-2013 League er den 19. th  udgave af League Cup , knockout konkurrence arrangeret af professionelle fodboldliga (LFP) siden 1994, som kun samler professionelle klubber Ligue 1 , Ligue 2 og National . Klubben kom ud af en st  runde ved Laval Stadion bukke på straffespark.

tirsdag 7. august 2012 1 st Laval stadion Ekst. Lige 0 - 0 (fanen 5-4) 3604